Продукти и технологии

Paradise Pergo: Да превърнем всяко външно пространство в оазис през всеки сезон

Споделяне

Павлин Синабов, управител, Paradise Pergo, пред списание ГРАДЪТ

Ние сме устремена и амбициозна, динамично развиваща се фирма, която се стреми към лидерство и доверие на българския пазар. Мисията ни е да предоставим на нашите клиенти възможност да се насладят на приятната компания, защото да превърнете своята градина, тераса, място около басейна или всяко друго външно пространство в оазис за всеки сезон от годината е огромно удобство. Държим да отбележим, че не работим само с частни клиенти. На услугите ни са се доверили и много корпоративни такива, сред които бизнес сгради, ресторанти и хотели. Високата степен на автоматизация и удобствата, които предлагат съоръженията ни, правят всяка частна и бизнес сграда по-функционална, модерна и удобна.

Paradise Pergo изработва висококачествени слънцезащитни алуминиеви съоръжения и остъкления за всяко външно пространство, с професионална изработка за вашите сигурност и комфорт. Ние превръщаме всеки сантиметър във функционално и удобно пространство, без ограничения. Съоръженията ни допълват перфектно всеки екстериор и предлагат пълен контрол с минимално усилие. Проектираме алуминиевата конструкция по точните размери на пространството, което искате да покриете, и предoставяме проекта за одобрение от вас.

Алуминиевите перголи не са просто „сенници“ - те са грижа, мисъл и предвидливост. Грижа към нашите клиенти и близки. Мисъл за тяхното удобство и спокойствие. Предвидливост за близкото бъдеще и всички внезапни промени във времето, които могат да настъпят.

Работим с най-качествени материали – прахово покритие на профилите, ремъци Continental, трислоен, негорим плат на Mehler, автоматизация Somfy.

Ролята на сенниците и остъкленията е все по-голяма за успешното функциониране на сградните проекти като най-добре е слънчевата радиация да не прониква в помещенията

Класическата пергола представлява алуминиева конструкция, предназначена за предпазване от слънце, дъжд и други климатични промени. Тя издържа на пориви на вятъра до 117 км/ч, предпазва от навлизането на вредните UV лъчи до 89%, а покритието е 100% водоустойчиво.  Перголата е напълно автоматизирана с решения от Somfy и ремъци Continental. Покривната система е изградена от трислоен трудногорим немски плат Mehler, изработен с т.нар. Block-Out технология, която не позволява спарване на покритото пространство. Конструкцията е наклонена за правилно отводняване, като предните ѝ крака са снабдени с интегрирана дренажна система. В зависимост от модела покривът може да бъде извит или плосък, а конструкцията – самостоятелна или прикрепена към фасадата на сграда. Всеки детайл се обработва с прахово покритие, а клиентите имат възможност за избор на цвят. Свързващите елементи са изработени от неръждаема стомана, което осигурява дългосрочна и безпроблемна експлоатация, като моделът позволява добавяне на LED осветление. Класическата пергола е подходяща както за търговски обекти, така и за частни имоти с дворове и тераси.        

Биоклиматичната пергола представлява самостоятелна алуминиева конструкция с автоматизиран покрив от самостоятелни ламели. Тя може да се долепя до фасадата на сграда и да се впише идеално в екстериора на всяко жилище или търговски обект. Този тип конструкция се предлага в два модела. Характерното при единия е, че ламелите могат както да се събират в единия край, отваряйки напълно покривната част, така и да образуват плътен и стабилен покрив. При другия модел ламелите се завъртат около оста си до 90 градуса или образуват плътен и стабилен покрив. Всеки ламел е снабден с допълнителна изолация и самостоятелна дренажна система, което спомага за отличното отводняване при дъжд или сняг. Освен в ламелите конструкцията има и вградена дренажна система в краката. Този модел дава възможност за монтаж на  LED и RGB осветление. Цветовете на профилите са по избор на клиента, като всеки елемент е обработен с прахово покритие. Свързващите елементи са изработени от неръждаема стомана, което гарантира дългогодишна експлоатация без корозия.

Биоклиматичните перголи са подходящи за покриване на зони с джакузи, барбекюта и летни кухни, както и за всякакъв вид търговски обекти. Това е самостоятелна конструкция, която при добавяне на остъкление се превръща в зимна градина.

Сенниците и остъкленията допълват перголите за успешна слънцезащита

Предлагаме широка гама профилни, безпрофилни и автоматизирани остъкления, подходящи за монтиране към всеки модел пергола. Благодарение на тази възможност може да обособите външното пространство в дома или търговския си обект като всесезонна градина, която предлага защита от слънце, дъжд, вятър, сняг.

- Профилните остъкления могат да бъдат изработени от стъклопакет или единично стъкло, като клиентът избира както цвета на профила, така и този на стъклото. Стъклата се отварят чрез плъзгане, като застават едно зад друго и освобождават заеманото от тях пространство.

- Безпрофилните остъкления са изработени от единично стъкло. Профили се поставят само в горната и долната част, а свиването е чрез плъзгане, като стъклата застават едно зад друго. Цветовете на стъклата и профилите са избираеми.

- С автоматизираните остъкления, наречени „Гилотина“, ще можете лесно да отваряте или затваряте пространството, като сами контролирате нивото на прозорците чрез дистанционно управление. Гилотината е автоматично остъкление, което обхваща цялата външна част на помещението. Стъклата падат или се качват нагоре и отварят пространството. В зависимост от височината на тавана частите на остъклението могат да бъдат 2, 3 или 4, в зависимост накъде се движат – неподвижната част може да послужи като парапет. Този тип остъкление се предлага задължително с профили, като клиентът отново може да избере своя цвят. Има възможност за избор на цвета на стъклото и дали да бъде стъклопакет или единично стъкло.

Обратно нагоре ↑