Продукти и технологии

Органична естетика с обновената серия GROHE Allure 

Споделяне

Забързаното ежедневие може да бъде изтощаващо и затова е все по-важно да се грижим за своето благосъстояние. У дома банята често е едно от основните места, където отделяме време за себе си и се отпускаме напълно. Създаването на приятна атмосфера в банята е ключов фактор за пълноценна релаксация. За да помогне на потребителите да създадат усещане за личен спа център у дома си, GROHE представя обновената серия Allure.

Популярната серия смесители GROHE Allure е подобрена, за да се превърне в истински дизайнерски акцент, отличаващ се със завладяващ минималистичен и изключително тънък дизайн – сега още по-привлекателен благодарение на подчертаната си органична естетика. Новият GROHE Allure ви позволява да създадете перфектно хармонично изживяване в банята според вашия личен вкус: универсалната гама включва смесители с размери от M- до XL- или дори XXL, с различни варианти за монтаж – стенен или върху плот –  изборът е ваш.

1 / 2

2 / 2

Освен това новата линия Allure предлага също свободно стоящи смесители и чучури за вана, четири- или петдупкови комбинации, както и опции за биде, като всичко това позволява цялостен дизайн на банята.

Аксесоари като дозатори за сапун, закачалки и халки за кърпи поставят финалните щрихи в банята – за релаксиращи спа моменти във вашия дом.

Линията Allure предлага избор от различни цветове и покрития: Chrome, Brushed Cool Sunrise, Brushed Warm Sunset и Hard Graphite.

Обратно нагоре ↑