
Серджан Косе, генерален мениджър, DoubleTree by Hilton, Пловдив
Серджан Косе е генерален мениджър, отговорен за управлението на DoubleTree by Hilton Plovdiv Center. Роден в Истанбул, Турция. Завършва бакалавърската си степен по туризъм и хотелиерство в Анталия и MBA по международен бизнес в САЩ. Работил е в различни държави като САЩ, Австралия, Македония, Турция и Дубай за различни международни марки като Marriott, intercontinental IHG, Rixos и Hilton Worldwide. DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е седмото откриване на хотел от веригата на Hilton, в което участва.
- Г-н Косе, може ли да ви представим на нашите читатели?
- Роден съм в Истанбул, Турция. Завърших бакалавърската си степен по туризъм и хотелиерство в Анталия и MBA по международен бизнес в САЩ. Преди съм работил в различни държави като САЩ, Австралия, Македония, Турция и Дубай за различни международни марки като Marriott, intercontinental IHG, Rixos и Hilton Worldwide. DoubleTree by Hilton Plovdiv Center ще бъде седмото ми откриване на хотел от веригата на Hilton.
- С какво се отличава марката DoubleTree by Hilton?
- Веригата Hilton има три основни типа марки: фокусирани услуги, хотели с пълно обслужване и луксозни хотели. Тези типове се използват вместо звездна категоризация. DoubleTree е една от марките хотели с пълно обслужване в портфолиото на Hilton, което означава, че предлага на своите гости СПА, 24-часово обслужване по стаите, фитнес, минибар и консиерж.
DoubleTree се отличава с топлата домашно приготвена бисквитка с шоколадови парченца, която даваме на всеки гост при настаняване. Тя символизира жеста на гостоприемство към всеки, прекрачил прага на хотела. Интересен факт е, че това е първата храна, изцяло приготвена и изпечена в Космоса.
- Каква е формата на сътрудничество с инвеститора?
- "ВИТУС" ЕООД подписа договор с Hilton Worldwide за 20 години споразумение за управление, което означава, че Hilton ще управлява хотела от името на собственика и ще гарантира, че ще увеличи максимално печалбата и ще поддържаме високия резултат на удовлетвореността на гостите.