Сгради

Central Park Бургас създава сцена за вдъхновяващи преживявания

Вижте cтaтиятa в бpoй 3/2024 нa cпиcaниe ГPAДЪT

Комплексът "Central Park Бургас" е магнит за млади хора, търсещи модерното, за дигитални номади, за IT професионалисти и ентусиасти, които живеят, работят, пазаруват и се хранят с вдъхновение. С реализирането на амбициозния проект, който отговаря на изискванията и вибрациите на идните десетилетия, е постигната целта на инвеститорите - създаване на нова екосистема за работа и живот. Кулминацията на проекта са бизнес сградата, модерните coworking пространства, проектирани и изпълнени по най-високи международни стандарти, и постигната изчерпателност на услугите чрез retail зона и места за преживявания и изпълване със съдържание на свободното време.

"Central Park Бургас" и неговите модерни бизнес пространства вече са домът и средата за развитие на дигитален хъб, на "ICT Клъстер Бургас" и на световна технологична и водеща обучителна компания.

Работещите пространства за пазаруване разполагат с модерни мултибранд магазини, където любителите на фешън находки откриват най-новите и актуални колекции на модните марки Armani Exchange, ЕA7, Emporio Armani, Calvin Klein, BOSS, DKNY, Tommy Hilfiger. Всичко това се допълва от нишови събития за клиентите на retail зоната и живеещите и работещите в комплекса, които са подпечатани от концепциите на световните брандове.

DJ парти и коктейл за лоялните клиенти на Central Park Dream shopping бе началото на амбициозната събитийна програма на комплекса, стартирала от средата на април. Ивентът бе своеобразно откриване на официалния фешън корнър на Armani Exchange. Под звуците на модерните бийтовете на DJ Doncho гостите на събитието пазаруваха вдъхновено най-новата колекция на италианския моден хегемон AIX. Пространството разполага с колекции мъжки и дамски облекла, аксесоари на площ 253 квадратни метра. Официалният корнър на Armani Exchange в "Central Park Бургас" предлага концепцията за новооткритите пространства, с обичайното внимание към намаляване на въздействието върху околната среда при избора на материали и покрития. Металните елементи са подвижни, повторно използвани и рециклируеми. Усещането за плавност и модерност се постига благодарение на есенцията на дизайна: ламелни стени с ефект на дъб, които служат като опора, и контрастиращият черен таван, комбиниран с технологията LED WALL, правят изживяването на пазаруването уникално.

Най-новата кулинарна дестинация на Бургас отново е в модерния комплекс Central Park.

Flora Bar and grill не е просто ресторант, а дестинация, където средиземноморските аромати и аржентинските стекове пленяват и завладяват както никога досега. Във Flora Bar and grill в "Central Park Бургас" достъпността среща изискаността. Забравете за компромисите между качество и портфейл. Това е най-доброто съчетание от лукс и достъпност, което до момента е било неизвестно за Бургас. Лентата за откриването на новата и модерна кулинарна дестинация на Бургас преряза световната футболна легенда Христо Стоичков. Звездата е сред посланиците на комплекс "Central Park Бургас", като в Залата на славата на Христо Стоичков в София може да бъде видяно и отличителното лого на комплекса.

Интериорно ресторантът Flora Bar and grill в "Central Park Бургас" е изпълнен в най-модерните световни тенденции, които се допълват с много зеленина, панорамни прозорци с изглед към парка, детски кът, модерна кухня и шоу кукинг пространство за максимално забавление на гостите. Съвсем скоро комплексът ще разполага и с пекарна, ирландски пъб, уиски бар, както и steak house, които ще предоставят нови сцени за смислени преживявания и  пълноценен социален живот в морския град.

"Central Park Бургас" е от стратегическо значение за Бургас и региона и заема водещо място в модерната концепция за бизнес и жилища в България.

Оптимизираните бизнес пространства доставят всичко необходимо за ефективност на работния процес и съчетават паркова, градска среда и изгледи към морето. Освен обширно co-working пространство Central Park успява да изпълни всички изисквания за модерна екосистема: 5 жилищни сгради с над 950 функционални апартамента, бизнес сграда с 2300 работни места с гъвкави офис пространства по 1450 кв.м на всеки етаж, 1850 подземни паркоместа на 2 нива, заведения, търговски обекти с премиални фешън марки и зона за спорт и фитнес. 

Вижте cтaтиятa в бpoй 3/2024 нa cпиcaниe ГPAДЪT

Обратно нагоре ↑