Сгради

BESO HOMES представя: MICA RESIDENCE

Споделяне

MICA RESIDENCE е най-новият проект на инвестиционна компания BESO HOMES. Сградата идеално се вписва в модерната градска среда, като предлага лукс, стил и комфорт за съвременния градски човек. Архитектурният проект е изготвен от водещото архитектурно студио "Иво Петров Архитекти", а изпълнението е поверено на Inno Build Engineering – строителна компания с многогодишен опит. Строителството стартира през 2020 г., като се предвижда проектът да бъде завършен 2022 г.

Локацията

Жилищната сграда е разположена в югоизточната част на София – жк "Младост 3", бул. „Александър Малинов“. Районът е един от най-предпочитаните поради развитата си инфраструктура, близостта до "Бизнес парк София", бързия достъп до центъра на града и до летище София. В близост се намират множество детски градини, училища, банки, търговски центрове, ресторанти, два парка.

Локацията е отлично обезпечена откъм градски транспорт – на метри от автобусна спирка и на пешеходно разстояние от метростанция "Бизнес парк" и метростанция "Акад. Александър Теодоров-Балан", спирка „Бл. 458“ на автобуси 76 и 111. В непосредствена близост се намират магазин ХИТ, "Принцес аутлет център", наблизо са супермаркети "Билла", "Фантастико", "Лидл" и ДМ.

За децата има на разположение 2 детски градини – 56 ОДЗ "Здравец" и ДГ 59 "Елхица", 2 училища – 81 СУ "Виктор Юго" и 144 СУ "Народни будители".

Медицинската помощ за живеещите е осигурена от 25-и ДКЦ.

За отдих и разходки в близост се намират парк "Младост 3", парк "100 години София" и парк "Камбаните".

 

КОНЦЕПЦИЯ

A story of faith, hope, love and happiness.

Mica Residense е една история за надеждата, любовта и щастието, създадена от Besohomes.

Невероятната панорамна гледка, удобната локация и комфортът от естествената слънчева светлина, която достига до всички апартаменти, прави Mica Residense една бутикова, съвременна и неповторима сграда.

Вътрешните пространства са с модерна архитектура и луксозни общи части, като са заложени висококачествени материали и собствен стил.

Основни характеристики

Общата разгъната площ на MICA RESIDENCE е 4114 кв.м.

Жилищната сградата се състои от един вход с 9 жилищни етажа и 1 етаж с търговски площи.

Проектът включва 48 апартамента, 3 магазина, 1 офис и 50 паркоместа, разпределени на сутерен и подземен паркинг на 2 нива, партер – офиси, магазини и търговски площи, 8 жилищни с дву- и тристайни апартаменти, 1 панорамен етаж с четиристайни апартаменти.

Входното фоайе е с луксозни общи части по дизайнерски проект и автоматично осветление с датчици. Сигурността в сградата е гарантирана от видеонаблюдение, аудио-визуална система на входа за всеки апартамент и контролиран достъп с чип карти.

Отоплението ще бъде ТЕЦ.

1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4

ИНВЕСТИТОРЪТ

Инвестиционна група Beso Homes е специализирана в цялостното управление и изграждане на жилищни сгради и комплекси на територията на София – от планирането на всеки проект до продажбата на недвижимите имоти, в т.ч. продажба на апартаменти, офиси, паркоместа и гаражи.

Beso Homes е част от Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП).

В своята дейност компанията прилага затворен бизнес цикъл, който включва:

- Планиране

- Проектиране

- Осигуряване на инвестиции

- Изпълнение на проекта

- Реализиране на продажби

- Комуникация с клиентите – от избора на най-подходящо жилище до подписване на договор за покупко-продажба на имот

- Изпълнение на т.нар. after sales програма – предоставяне на индивидуална грижа от консултант на компанията на всеки клиент, закупил имот в предлаганите ексклузивно обекти.

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

СТРОИТЕЛЯТ

Изпълнител на многофамилна жилищна сграда Mica Residence е строителна компания Inno Build Engineering, която има 15 години опит в изграждането на офисни и жилищни сгради, туристически и развлекателни обекти.

Освен с дългогодишното си присъствие на българския пазар компанията се отличава и с постоянно усъвършенстване на технологичния си процес чрез инвестиции в модерна техника, като разполага с кулокранове, едроплощни вертикални и хоризонтални кофражи и система за плочи SKYDECK. Освен иновативния подход на работа Inno Build Engineering разчита на висококвалифициран персонал, а всичко това е гаранция за високо качество на изпълнението в максимално кратки срокове.

BESO HOMES избра за пореден път компанията за свой доверен партньор, след като заедно реализирахме или сме в процес на реализация на всички проекти на инвестиционната ни група – жилищните сгради и комплекси Park View Residence 1 и 2, Jade Residential Complex, Modern Living Apartments, Sunny Boyana Residence, Modern Line 2, St.Ilia Residential Complex.

ПРОЕКТАНТЪТ

MICA RESIDENCE е по проект на водеща архитектурна компания и дългогодишен партньор на BESO HOMES – Ivo Petrov Architects. Основана през 1990 г., компанията вече над 28 години осъществява амбицията си да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради – от градоустройствени разработки, през инвестиционно проектиране във всички проектни фази до интериорен дизайн и обзавеждане.

Именно затова и ние от BESO HOMES отново се доверихме на Ivo Petrov Architects за проектирането на MICA RESIDENCE и за цялостната визия на комплекса – стилна, естетически издържана, осигуряваща максимален комфорт, удобства и сигурност на обитателите.

Четете в брой 3 на сп.ГРАДЪТ