Facebook YouTube
Регистрация

Обявен е национален конкурс за пространствено оформление на фоайе, кафене и прилежащи зони към Музея на розата в парк "Розариум"

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 20.02.2017, Автор: Градът.бг
[1044 прочитания]

Снимка: Община Казанлък

Община Казанлък обявява национален конкурс на тема "Пространствено оформление на фоайе и кафе, прилежащи зони в Музея на розата в парк "Розариум" в Казанлък, който бе открит на 5 юни 2016 г.
Новата сграда на музея се простира върху площ от 1200 кв. м и е замислена като мултифункционална, с четири входа от всички посоки на света.
Проектът е на арх. Ивелин Недялков.
Сградата включва зала за дегустация на аромати, вътрешен двор за демонстрации на процеса на розоваренето, конферентни зали, мултимедийна зала, фондохранилища, детски кът и панорамно кафене.

Предизвикателството за творци от всички възрасти е да пресъздадат богатото културно-историческо наследство на Долината на розите и на тракийските царе в своите проекти.
Предизвикателството към тях да създадат иновативни и професионални дизайнерски проекти за интериора на единствения на Балканите Музей на розата, част от парк "Розариум".

Конкурсът е насочен към ученици с водещ преподавател или преподаватели от училищата, висшите учебни заведения, млади и утвърдени автори.
Идейните проекти след ад асе представят с изображения, рисунки или други похвати, представящи в пълнота проекта, придружени от обяснителна записка.

Наградният фонд предвижда 2 000 лв., 1 000 лв. и 500 лв., съответно за първите три места.
Идейни варианти на предложенията се приемат до 20 март 2017 г., включително. За следващите етапи на класиране, както и всички подробни условия за участие можете да намерите в приложения документ.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg