Facebook YouTube
Регистрация

Обновеният общински пазар на Русе бе открит днес

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 14.12.2016, Автор: Градът.бг
[794 прочитания]

Снимка: Община Русе

Новата сграда на общински пазар в Русе бе открита официално днес от кмета на града Пламен Стоилов. Сградата е предназначена за базар за промишлени стоки.
Пазарът се стопанисва от "Общински пазари" ЕООД. През летните месеци на 2015 и 2016-а година, на площ от 900 кв. м., беше изградена нова модерна сграда за търговия, включваща общо 40 нови търговски обекта, като всичко е направено по най-съвременни строителни технологии.

[Община Русе]

"Общински пазари" ЕООД е инвестирало общо 440 000 лева собствени средства за изграждане на новата сграда. "Основната цел в дейността е всяка година да правим нещо ново по пазарите в града ни, ще предоставяме постоянно все повече качество на нашите наематели и клиенти", коментира управителят на "Общински пазари" Кунчо Кунчев, който преряза лентата на новото съоръжение заедно с кмета Пламен Стоилов.

"Община Русе и търговското дружество направихме този коледен подарък към русенци. Пазарите ни преди 5 години не отговаряха на стандартите, но благодарение на работата на Кунчо Кунчев, който изпълнява своята инвестиционна програма всяка година, днес ние имаме все по-модерни и удобни за ползване от наемателите помещения", заяви кметът Пламен Стоилов.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg