Facebook YouTube
Регистрация

Стив Уотс ще участва на Building Innovation Forum 2018 на 27 септември в София

Председателят на Съвета за високи сгради и градска среда (Council on Tall Buildings and Urban Habitat) ще бъде в София на 27 септември, специално за Building Innovation Forum 2018, за да сподели своята експертиза за принципите, моделите и иновациите при високите сгради.

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 13.09.2018, Автор: gradat.bg
[528 прочитания]
 

 
Фотограф: gradat.bg

Извън масовите разговори "За и против", високите сгради като мащабни структури са изключително предизвикателство за професионалистите, които са ангажирани с тяхното проектиране и строителство. В тази връзка водещи международни и български експерти по темата ще вземат отношение по това, кои са архитектурните, конструктивните, инженерните и технологичните особености, които трябва да се вземат в предвид при реализацията на така актуалните в глобален план и капиталоемки като инвестиционни проекти високи сгради.

Освен Стив Уотс участие в ключовия първи панел на Building Innovation Forum 2018 ще вземат арх. Ангел Захариев, управител, А и А Архитекти, инж. Борис Първанов, управител на "Структо" и инж. Венета Новакова, председател на Асоциация за фасаден инженеринг. Модератор на панела, в качеството си на представител на Съвета за високи сгради и градска среда у нас ще бъде Мануела Белова.
 
Фотограф: gradat.bg

Стив Уотс, ценови консултант (Cost Consultant), е партньор в базираната в Лондон фирма Аlinea Consulting. Той е доказан авторитет в икономиката на високите сгради, след като е прекарал професионална си кариера в работа по едни от най-внушителните проекти за небостъргачи. Уотс е бил консултант по проектите за централата на HSBC в Лондон, сградата Leadenhall, The Shard и др. В момента Уотс консултира 22 Bishopsgate, както и редица други международни проекти.

Уотс е дългогодишен член на Съвета, като през годините е написал и представил множество статии за търговските аспекти на високите сгради и тяхното въздействие върху градовете. 
 
Фотограф: gradat.bg

Тази година Building Innovation Forum ще засегне и темите за напредъка и предизвикателствата при строителството на центровете за съхранение и обработка на данни, kакто и тенденциите при дизайна на търговски сгради и обекти.

Като отделно обособени панели ще бъдат още "Градски и ваканционни хотели – нови проекти и технологии 2018" и "Училища - концепции, реализации и добри практики".

Регистрация за форума можете да направите ТУК

Програмата на събитието вижте ТУК
 
Фотограф: gradat.bg

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg