Facebook YouTube
Регистрация

WAVE resort - нов комплекс за семеен туризъм край Ахелой

Интервю с Венцислав Танчев, управител на "СънТурс" в бр. 4 на Сп. ГРАДЪТ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 10.08.2018, Автор: Градът.бг
[1923 прочитания]

Фотограф: Е-Арх студио

Венцислав Танчев, управител на "СънТурс":
По българското Черноморие ще се появи петзвезден хотел, подобен на тези в Анталия

Фотограф: Градът.бг

Г-н Танчев, в какви хотелски проекти са насочени инвестиционните ви планове?
- В началото на годината стартирахме изграждането на новия хотелски комплекс Wave resort на терен от близо 50 дка на Южното Черноморие – до Ахелой. Партньор в проекта е Емре Юнсев, добре познато име в туристическите среди в Турция, собственик на една от големите туристически агенции и хотелиер. Амбицията ни е да създадем продукт по подобие на най-добрите ол инклузив петзвездни хотели в Анталия: големи комфортни стаи, множество заведения за хранене, големи басейни с достатъчно на брой шезлонги около тях, спортни съоръжения, атракции и зелени площи. Предвиденият върху 2500 кв.м уелнес и СПА център, както и конферентните зали с капацитет 400 седящи места дават възможност за един малко по-дълъг сезон. Откриването му е планирано за началото на следващия сезон.
По линия на градските ни хотели се надяваме да стартираме mOdus - Пловдив, в началото на 2019 г., а след неговото завършване идва ред и на проекта ни в София.

Кои са клиентските сегменти, които се таргетират от вас?
- Основен клиентски сегмент за ваканционния ни хотел са семействата с деца, а за градския ни хотел са бизнес клиентите ни през делничните дни и туристите в края на седмицата. През летните месеци тези два сегмента са приблизително в паритет, докато през зимните чувствително преобладават пътуващите по бизнес. Във Варна за разлика от Пловдив и София няма нови производства и сегментът бизнес клиенти се увеличава с далеч по-бавни темпове от темпа на нарастване на легловата база. За да се съживи градът през зимата, са необходими нови летателни връзки, повече събития и културни прояви. Ние като хотелиери сме готови да подкрепим всяка инициатива в тази посока.

Пълният текст на интервютото четете в брой 4 на Списание ГРАДЪТДобавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg