Facebook YouTube
Регистрация

Индустриални секционни врати от НОВОФЕРМ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 07.08.2018, Автор: Градът.бг
[1031 прочитания]

Фотограф: Новоферм

Секционните врати Thermo на Новоферм са най-добрият продукт на пазара, когато става въпрос за индустриални секционни врати. Изключителните топло- и звукоизолационни характеристики на вратите позволяват ефективно да разделят различните температурни зони. Секционните врати Thermo се предлагат с панели с дебелина 40, 60 и 80 мм. 

НАЙ-УНИВЕРСАЛНАТА ВРАТА, ПРОИЗВЕДЕНА ОТ НОВОФЕРМ!
Thermo 40 е най-продаваният продукт от Новоферм, когато става въпрос за индустриални врати. Вратата съчетава изключителна топло- и звукоизолация с микропрофилирани панели с модерен дизайн. Дизайнът и моделите предлагат безкрайни възможности. Можете да проектирате врата, която да отговаря на конкретни изисквания. Можете да избирате между много на брой възможности за светлопропускливост и видимост, височина и широчина, както и стандартна серия от 10 цвята по RAL, предлагани от Новоферм.
Фотограф: Новоферм

Основна цел: приспособимост 
Секционните врати Thermo 40 се проектират и произвеждат с използването на най-модерни технологии. Проектирани са с гаранция за изключителната им носимоспособност и са обмислени до най-дребния детайл. Това се вижда ясно от металните или алуминиеви завършващи елементи, укрепващите профили и невидимия отвън долен ръб на подовия профил от елоксиран алуминий. Приспособимостта е от изключително значение при производството на тези врати. Те са в действителност универсални - с перфектно съчетание на цена, характеристики и сфери на приложение.

ЕФЕКТИВНО РАЗДЕЛЯНЕ НА РАЗЛИЧНИ ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ
Изолационните и уплътняващи характеристики на секционните врати Thermo 60 са особено добри, което ги прави идеални за области, където разделянето на температурните зони е от ключово значение. Ако искате да поддържате постоянна температура в производственото си хале или склад, Thermo 60 е точно това, от което се нуждаете. Панелите от микропрофилирана стоманена ламарина с отлична звуко- и топлоизолация са изключително устойчиви на атмосферни влияния.

Изключителни изолационни качества 
Панелите на секционните врати Thermo са проектирани на принципа на сандвич технологията. Между стоманените листи се добавя пълнеж от полиуретанова пяна, несъдържаща хлоро-флуоро-въглероди, която се залепя към поцинкованата стомана и от двете страни. Ако имате изисквания за определен цвят, стоманеният лист може да се достави с покритие от акрилна боя в цвят по RAL по Ваш избор. 

ДВА ПЪТИ ПО-ДОБРИ ТЕРМОИЗОЛАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Големите индустриални врати, често са слабо звено, що се отнася до термоизолация и могат да доведат до значително увеличаване на сметките за ел. енергия. Новоферм добавя Thermo 80 в асортимента си от термоизолирани врати, тъй като ефективността на термоизолираните врати оказва значителен ефект върху енергийния баланс на индустриалните обекти.

Най-добре изолираната врата на Новоферм
Новата Thermo 80 от Новоферм включва панел с дебелина 80мм - два пъти по-дебел от панела използван при врата от тип Thermo 40. Тя комбинира отлични термо и звуко-изолационни свойства с модерния дизайн на микро-профилните панели. Вратата винаги може да се конфигурира перфектно за всяка ситуация. Изберете нужната височина, широчина и вид остъкление и направете избора си от предлаганите опции като цвят по RAL на панелите, вградена врата или дистанционно управление.

ИНДУСТРИАЛНИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ NOVOLUX
Секционните врати NovoLux са идеални за индустриални среди, където светлината и видимостта са от ключово значение. Вратите имат добър външен вид, те са функционално надеждни и лесни за монтаж и се отличават с превъзходни топлоизолационни свойства. Секционните врати NovoLux се предлагат с панели с дебелина 40 или 60 мм.

КОГАТО СВЕТЛИНАТА И ВИДИМОСТТА СА ОТ КЛЮЧОВО ЗНАЧЕНИЕ
Крилото на вратата Novolux се състои от множество секции. Използването на специално оразмерени алуминиеви профили позволява рамкови конструкции, които предлагат огромен избор от възможности за пълнеж. Комбинирайте рамка с повдигнати алуминиеви панели, избирайки между светлопропускливи, цветни, изолиращи или въздухопропускливи модели. Почти всичко е позволено.

Поиграйте си със светлината
Секционните врати NovoLux могат да бъдат подобрени с огромен избор от акрилни прозорци от различни видове, степени на изолация, цветове и текстури. Можете да изберете цветно или многослойно стъкло, да проектирате различни оформления на секцията и да комбинирате панели Thermo със секции NovoLux, за да получите възможно най-добрия ефект. Вратите NovoLux предлагат огромно разнообразие от модели и възможности за приложение, особено там, където е необходима много светлина за работа в сградата, но и външният вид е от голямо значение.

За повече информация за предлаганите от нас продукти посетете новият ни сайт:
www.novoferm.bg
Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg