Facebook YouTube
Регистрация

SlimLine 38 - Отлично изолирана система за прозорци и врати за отваряне навътре и навън на Reynaers

 • Увеличаване на шрифта
 • Намаляване на шрифта
 • Принтиране
 • Препоръчване на приятел
от 10.07.2018, Автор: Reynaers
[546 прочитания]
 

 
Фотограф: Reynaers


 • SlimLine 38 е отлично изолирана система за прозорци и врати за отваряне навътре и навън, която съчетава елегантност и комфорт с уникален дизайн. Този специален тънък стоманен дизайн е перфектно решение за съвременна архитектура и обновяване на прозорци със стоманен профил при запазване на оригиналния дизайн и термично подобрено решение.
  Системата SL 38 се предлага в 3 различни минималистични дизайнерски варианта - Classic, Ferro и Cubic, за да съответства напълно на архитектурния облик на сградата. По този начин прозорците и вратите могат да имат двойно и тройно остъкляване без да губят ултра тънкия си вид.
   
  Фотограф: Renaers

  В комбинация с изключителните си изолационни възможности системата осигурява перфектна хармония между дълготрайни материали, изчистен дизайн и комплексни архитектурни предизвикателства.
   
  Фотограф: Reynaers

  SlimLine 38 предлага алтернатива на имитацията на фино профилни стоманени прозорци. Много подходяща за модерна минималистична архитектура.
  SLIMLINE 38 CLASSIC
  Класическият вариант на SlimLine 38 е базиран на успешния си предшественик CS 38-SL. Дизайнът е вдъхновен от индустриалния облик на стоманените прозорци в съчетание с подобрени термични характеристики. Системата SL 38 Classic включва в допълнение към различните конфигурации едно- и двукамерни врати за входна или балконска врата.
   
  Фотограф: Reynaers

  SLIMLINE 38 CUBIC
  Т. нар. Cubic дизайн има характерен кубичен изглед, идеално пригоден за модерната архитектура и за обновяване на прозорци със стоманен профил като се запазва оригиналния дизайн при термично подобрено решение.
   
  Фотограф: Reynaers

  SLIMLINE 38 FERRO
  Вариантът Ferro трансформира кубичния дизайн в стоманен чрез квадратен детайл на отварящия елемент на прозорците. Системата е изключително подходяща за конфигурации от пода до тавана, при които типично английските шпросни добавят стойност.
   
  Фотограф: Reynaers


  Повече информация

  Добавяне на коментар

  За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


  Прочетете и "Правила за писане на коментари".

  Брой 5 | септември - октомври 2018
  Корица на изданието
  Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg