Facebook YouTube
Регистрация

Христофор Христов, управител, "Солид 55": Smart вратите са нашият фокус

Пазарен лидер сме в Сърбия и Македония, имаме много добри позиции и в Румъния, Словения, през 2017 г. завършихме първите си проекти в Ню Йорк

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 10.07.2018, Автор: Николай Тодоров
[1319 прочитания]
Христофор Христов е възпитаник на Американския университет в България със специалност &quot;Бизнес администрация&quot; и е управител на фирма &quot;Солид 55&quot;. Ексклузивно за сп. &quot;Градът&quot; той споделя какви са новите тенденции в бранша и разкрива тайните за правилен избор на врата за жилище.<br />
<br />
&nbsp;<br />
<br />

Христофор Христов е възпитаник на Американския университет в България със специалност "Бизнес администрация" и е управител на фирма "Солид 55". Ексклузивно за сп. "Градът" той споделя какви са новите тенденции в бранша и разкрива тайните за правилен избор на врата за жилище.

 


Фотограф: Солид55

Г-н Христов, може ли най-напред да представим "Солид 55" като специализация и продуктова гама?
- "Солид 55" е българска, семейна компания, специализирана в разработката и производството на блиндирани врати. Продуктовото ни портфолио включва също така интериорни врати, гаражни врати, противопожарни врати, врати за мултифункционална употреба. Ако трябва да бъда по-специфичен, нашата най-голяма сила са блиндираните врати и най-вече smart блиндирани врати, които могат да се управляват дистанционно посредством мобилен телефон.

Кое обуславя необходимостта от добра врата за дома?
- Първа причина за покупка на блиндирана врата е нуждата от сигурност, която всеки един от нас има. След това са изключително добрата естетика и специфичен характер, които придава вратата на всеки един дом. Все пак това е един от малкото продукти в дома, който ползваме минимум два пъти дневно. Трябва да се отбележи, че добрата входна врата е инвестиция за минимум 10 години напред. Средно нашите клиенти ползват врата SOLID около 15 години.

Кои са основните характеристики на добрата врата за жилище?
- Отново ще наблегна на сигурността, за мен тя винаги е на първо място. Нашите врати са сертифицирани с най-високите класове на взломоустойчивост. Като допълнителни характеристики всяка добра входна врата за жилище трябва да притежава добър коефициент топло- и шумоизолация, трябва да предпазва дома и обитателите му от лоши атмосферни условия и, недай боже, пожар.
Ние в "Солид 55" вярваме, че хубавата входна врата е задължителен продукт за всеки модерен дом. Като допълнение към сигурността на нашите врати ние имаме собствена разработка и производство на скрито електромеханично заключване. Тук искам да отбележа, че от над 15 000 монтирани врати с електроника нямаме регистриран нито един успешен опит за взлом на жилище с монтирана наша врата с електроника! Но допълнителната сигурност далеч не изчерпва бонусите, които клиентът получава, когато заложи на smart врата - лекотата на ползване и удобството са незаменими предимства пред традиционните механични врати. Вече може да влизате в дома си само чрез вашия мобилен телефон. Или дори още по-лесно, с пръстовия ви отпечатък!

Пълният текст - в брой 3 на сп. ГРАДЪТ
Етикети: врати, Солид 55

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg