Facebook YouTube
Регистрация

"Планекс" откри нов офис в София

Компанията е реализирала над 1 200 000 кв. м проекти из цялата страна за 28 години

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 06.07.2018, Автор: Градът.бг
[2237 прочитания]
Инж. Пламен Андреев, управител на "Планекс Холдинг", Даниела Стефанова, управител на  "Планекс Инвест" отправиха благодарност към своите партньори и колеги

Инж. Пламен Андреев, управител на "Планекс Холдинг", Даниела Стефанова, управител на "Планекс Инвест" отправиха благодарност към своите партньори и колеги
Фотограф: Планекс

На 4 юли 2018 г. инвестиционно-консултантската компания "Планекс Инвест" (част от "Планекс Холдинг") откри новия си офис в София. Инж. Пламен Андреев, управител на "Планекс Холдинг", инж. Христо Димитров, управител на "Планекс" ЕООД и Даниела Стефанова, управител на "Планекс Инвест" отправиха благодарност към своите партньори и колеги, работили по реализирането на сградата. По време на официалната церемония бе отслужен водосвет за освещаване, здраве и благоденствие.
Фотограф: Планекс

Офисът на "Планекс Инвест" се намира в кв. "Витоша", в сграда "Гама". Интериорният дизайн и организацията на работната среда се отличават със своята елегантност и практичност. Предвидени са всички съвременни технологични удобства и са приложени доказаните добри практики с цел оптимизиране на работния процес на служителите и гарантиране на качествено и бързо обслужване на клиенти. Комплекс "Гама" е модерна и функционална сграда, изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя съчетава всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване - удобен достъп до ключовите точки в столицата, добре устроен жилищен район, близост до паркови пространства, иновативно и качествено изпълнение.
Фотограф: Планекс

"Планекс" е еталон за качество и стил в строителството с 28-годишен опит. От 2007 г. насам е сред петте най-добри български компании в областта на високото строителство. Компанията е реализирала над 1 200 000 кв. м проекти из цялата страна. "Планекс" успешно реализира пълния обем услуги в строително-инвестиционния процес – от изготвяне на концепция за проект и проектиране, през строителство до професионално управление и поддръжка на сгради. Носител е на редица награди, сред които "Златен отвес" и "Сграда на годината", както и "Технологична бизнес сграда на годината" във второто издание на престижните отличия Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017 на Българската аутсорсинг асоциация и Българската асоциация на софтуерните компании.

 
Етикети: офис, Планекс

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg