Facebook YouTube
Регистрация

АКАДЕМИЯ ГРАДЪТ 2018: Конкурс "Съвременни тенденции за интериорни и екстериорни решения на търговски обекти"

Специалният конкурс отправен към младите архитекти и студенти е за разработки, подчинени на бранда БИО КООП

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 06.07.2018, Автор: Градът.бг
[577 прочитания]
 

 
Фотограф: Градът.бг

Сред конкурсите, част от "Академия ГРАДЪТ" през 2018 година се отличава конкурсът "Съвременни тенденции за интериорни и екстериорни решения на търговски обекти", реализиран съвместно с KOOП за разработки, подчинени на бранда БИО КООП. Целта е разработките да позлужат като база за изграждане на самостоятелна мрежа от лесно разпознаваеми обекти с бранд БИО КООП, която предлага био и здравословни стоки на достъпни и справедливи цени и е част от търговска верига КООП.

Проектите подадени в конкурса можете да разгледате ТУК.

Публична дискусия и избор на победителите в конкурса "Съвременни тенденции за интериорни и екстериорни решения на търговски обекти" ще се проведе от 15:20 до 15:50.Жури на конкурс "Съвременни тенденции за интериорни и екстериорни решения на търговски обекти":


Ваня Боюклиева, зам.председател Централен Кооперативен Съюз

          арх. Гергана Милушева, управител, Cityscape

          арх. Мира Симова, Маркан Проект ООД

          Йоана Христова, проект мениджър, ОРТ АД
 
Академия ГРАДЪТ 2018

Тази година финалът на "Академия ГРАДЪТ" 2018 ще включва няколко събития. Изложба на над 120 проекта подадени в тазгодишното издание на Академия ГРАДЪТ, журиране на живо на номинираните проекти, придружено от дискусия за предизвикателствата в бранша,  нетуъркинг с компаниите партньори, презентации на стажантски програми и кариерни възможности във водещи компании от бранша и церемония по награждаване. Всичко това ще формира колуминацията на "Академия ГРАДЪТ" 2018 на 12 юли 2018 година в Sofia Event Center.

Входът е свободен, като събитието е отворено за всички представители на бизнеса в сферата на архитектурата, строителството, интериорния дизайн, градоустройството, инфраструктурата, учаснитците, техните приятели и близки, както и за широката общественост.

Конкурсите, част от "Академия ГРАДЪТ" 2018 се реализират с подкрепата на златните спонсори на инициативата GP Group и COOP, както и с покрепата на Aurubis Bulgaria, ORT, Alukönigstahl и Planex.
 
Фотограф: Градът.бг

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg