Facebook YouTube
Регистрация

Откриха "Клийвс Сан Стефано Плаза"

31 апартамента в мултифункционалния комплекс "Сан Стефано Плаза" ще се отдават под наем от "Клийвс" (Cleves)

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 13.06.2018, Автор: Градът.бг
[1103 прочитания]
Петър Дяков, генерален директор на &bdquo;Клийвс&ldquo; (отляво) и инж. Николай Караянев, изпълнителен директор на &bdquo;Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт&ldquo; (в средата) дадоха официален старт на &bdquo;Клийвс Сан Стефано&ldquo;<br />

Петър Дяков, генерален директор на „Клийвс“ (отляво) и инж. Николай Караянев, изпълнителен директор на „Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт“ (в средата) дадоха официален старт на „Клийвс Сан Стефано“

Фотограф: Румен Байков

С официално събитие  на 12 юни стартира "Клийвс Сан Стефано Плаза", последния проект за отдаване под наем на висок клас обзаведени апартаменти в София. 31 апартамента с 1-4 спални са разположени в мултифункционалния комплекс "Сан Стефано Плаза" срещу БНТ. Те са част от затворения жилищен комплекс на "Сан Стефано Плаза" и предлагат лукс, уют и емоционална идентичност, плод на атрактивните идеи на утвърдени интериорни дизайнери.
Фотограф: Румен Байков

Апартаментите ще се отдават под наем от "Клийвс" (Cleves), инвеститор с портфейл от над 100 собствени апартамента в 6 сгради на територията на София, които управлява и отдава под наем за жилищни нужди.
Фотограф: Румен Байков


"Сан Стефано Плаза" е комплекс от ново поколение, разположен в идеалния център на София, проектиран от Архитектурно дружество "Сан Стефано" и изграден от Геострой АД. Той е пример за качествено строителство, което съчетава модерния дизайн с частично възстановената историческа градска среда и хармонията на природата. "Сан Стефано Плаза" се състои от  жилищна част с над 110 апартамента, търговски център, офиси клас "А" и подземен паркинг. Целият комплекс е сертифициран по престижния международния стандарт за устойчиво строителство BREЕAM INTERNATIONAL 2013 с оценка Excellent. 

"Сградата е изпълнена с викокачествени строителни материали и осигурява висок стандарт на живот сред природата.  В комплекса е постигната е здравословна среда с висока дневна осветеност чрез изпълнени автоматизирана слънцезащита, външна шумозащита, термографско изследване на сградната обвивка. Фотоволтаична инсталация на покрива захранва с енергия зарядна станция за електромобили в паркинга, а богатата растителност в комплекса се напоява с автоматична поливна система, която се захранва от подземен дъждовен резервоар" – изтъкна предимствата на комплекса  Николай Караянев, изпълнителен директор на "Сан Стефано Пропърти Дивелопмънт".  Той допълни, че всеки от апартаментите разполага с автоматизирано управление на сградните системи и цялостна система за сигурност.

 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg