Facebook YouTube
Регистрация

Подготвя се най-представителното участие на България в международното изложение Expo Real в Мюнхен

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 13.06.2018, Автор: Борис Бъчваров
[1371 прочитания]
 

 
Фотограф: v-consulting

От 6 до 8 октомври 2018 година, по инициатива на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), страната ни ще бъде представена като инвестиционна дестинация в недвижимите имоти на най-авторитетното изложение за недвижими имоти в Европа – Expo Real в Мюнхен. Това е първото голямо  участие във форума на България, която до този момент се включваше с отделни проекти. На площ от 100 кв. м. ще бъдат изложени проекти на шест водещи компании:  Експо 2000 Риъл Естейт; Галакси Инвестмънт Груп; Риал Естейтс БГ; Бизнес Парк София; Логистичен парк Ист Ринг и Хармони Груп.
 
Фотограф: v-consulting

"Компаниите, които ще вземат участие, са с разнообразно портфолио – офис сгради, логистични паркове, хотели, жилищни сгради, търговски паркове. Желанието ни е да представим най-иновативните достижения в този сектор, като заложим на качеството и устойчивостта. Основната ни цел е България да стане по-видима и привлекателна за международните инвеститори. Важен акцент в подготовката е обединяването на усилията на общински институции и бизнес организации в промотирането на страната. Работим заедно със Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции  (СОАПИ) и с Германо-българската индустриално-търговска камара. Надяваме се това участие да се превърне в добър пример за сътрудничество между частния бизнес и общината.", коментира Таня Косева-Бошова, председател на УС на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България.
 
Фотограф: v-consulting

В дискусионните панели на Expo Real  за участие е поканен и главният архитект на София Здравко Здравков.
"За чуждестранните инвеститори е много важно да имат институционална подкрепа. С подготовката и реализацията на това участие ще сложим началото на един устойчив модел на сътрудничество между институции и бизнес в сектора на недвижимите имоти, и ще отправим позитивно послание към европейския пазар.", заяви Владимир Данаилов, главен изпълнителен директор на СОАПИ.
В рамките на Expo Real участниците имат отлични възможности за срещи с нови бизнес партньори. Така България ще може да привлече вниманието на потенциални инвеститори с качествени и мащабни проекти, като покаже, че пазарът се развива позитивно, с бързи темпове и предлага добра възвращаемост и ликвидност.
 
Фотограф: v-consulting


За EXPO REAL:

EXPO REAL е най-големият панаир за недвижими имоти и инвестиции в Европа. Провежда се ежегодно от 1998 г. Представя цялата верига за доставки на международния сектор на недвижимите имоти – от концепцията и проектирането през инвестиране и финансиране, до реализация, маркетинг и експлоатация на сградите.

https://www.exporeal.net/index.html


За Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България:

http://www.acbo.bg/

 

 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg