Facebook YouTube
Регистрация

Marvell House: Аристократичност в сърцето на София

Четете в новия брой 3 на сп. ГРАДЪТ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 21.06.2018, Автор: Градът.бг
[2280 прочитания]

Фотограф: City Home Park

Факти
ПРОЕКТ - Marvell House
ИНВЕСТИТОР - City Home Park
ИЗПЪЛНИТЕЛ - City Home Park
ПРОЕКТАНТ - Елит Студио
ЛОКАЦИЯ - бул. "Витоша" и ул. "Янко Забунов", София
ЕТАЖНОСТ - Осем етажа, три подземни нива, партер
РЗП - 9230 кв.м
В центъра на София, на най-емблематичната локация -  бул. "Витоша", расте новото бижу на столицата. Сграда Marvell House ще бъде онова, от което градът отдавна се нуждаеше - висок стил, аристократично излъчване, луксозно изпълнение и изключителна прецизност към детайлите. Сградата е проект на инвестиционно-строителната компания "Сити Хоум Парк", известна с луксозните си и качествени жилищни сгради и комплекси. В Marvell House обаче всичко ще бъде надминато. Като се започне от впечатляващата конструктивна височина на помещенията – 4 м за партерния етаж и 3.30 м за жилищната част, щедрото и богато разпределение на площите и се стигне до каменната фасада с уникални авторски мотиви и парапети от лят алуминий, тук всичко е премислено с размах. В сградата ще има само 16 апартамента с изключителен комфорт на обитаване и функционални технически решения от най-висок клас. Луксозно фоайе и общи части ще посрещат новите обитатели, а излязат ли навън - ще се окажат в сърцето на столицата - на метри от емблематични места като Южния парки НДК.
Автор: City Home Park

Автор: City Home Park

Целта за една дълговечност на топ локация, високо ниво на лукс и аристократично излъчване е постигната. Сграда само за ценители!
Marvell House ще бъде готова за експлоатация през 2019 г.

Великолепните  характеристики  на Marvell House:
- Вентилируема фасада - под фасадната облицовка от естествен камък има вентилационен слой, който едновременно предпазва сградата от загуба на топлина и служи като щит срещу външния шум и прах. Резултатът - дишаща сграда, хладна през лятото и топла през зимата, напълно защитена срещу мухъл и плесен
- Стени от керамични блокове Wienerberger Porotherm с вертикални кухини, изградени от няколко редуващи се слоя керамика - топлизолация от каменна минерална вата-керамика. С това изолацията от външните или съседски шумове е гарантирана.
- Алуминиева прозоречна система Schüco AWS 75 BS.HI - обединява аспектите на дизайн и архитектура с функционални предимства. Избрана е прозоречна система без видими стъклодържатели на отваряемите части за постигане на елегантен и изчистен дизайн и висока степен на сигурност с клас на устойчивост срещу проникване с взлом WK1.
- Система за естествена вентилация Schüco VentoFrame - най-високият клас системи от този вид. Представлява саморегулиращи се външни клапи, интегрирани невидимо в касата на прозореца и осигуряващи автоматичен и непрекъснат обмен на въздуха, без да се усеща течение в помещението.
- Троен стъклопакет Stopray Ultra 60 + Stratophone Planibel Clearliteс пълнеж Argon 90% и кант топъл дистанционер - за пълна топло- и звукоизолация.
- Чугун и мед - най-добрите, издръжливи и изолиращи сплави за тръби са използвани за канализацията и вертикалните щрангове. 
- Най-висок клас асансьор, побиращ  15 души, с уникална дизайнерска кабина  и Eco Disc двигател от водещия производител KONE.
Автор: City Home Park

Автор: City Home Park

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg