Facebook YouTube
Регистрация

Програма "Бърз старт за архитекти" стартира архитектурно студио ИПА "Иво Петров архитекти"

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 07.06.2018, Автор: Градът.бг
[539 прочитания]

Фотограф: Цветан Петров

Най-голямото архитектурно студио в България "Иво Петров Архитекти" стартира програмата "Бърз старт за архитекти". Тя е подходяща за студенти от 4-ти 5-ти курс и скоро завършили архитекти. "Професията на архитекта е многообразна и изискваща. Да завършиш университет е първата крачка към нея, но истинското знание се получава от практиката. Ние в ИПА знаем какво е необходимо на младите архитекти, за да станат пълноценни професионалисти, защото мнозинството от колегите са започнали при нас почти веднага след студентската скамейка", заяви арх. Цветан Петров, управител на ИПА.

През последните 10 години ИПА развива и увеличава архитектурните проекти и клиентите си, затова постоянно има нужда от нови членове на екипа. Ето защо след края на програмата с продължителност 2 месеца одобрените участници ще получат предложение за постоянна работа на трудов договор. Студентите, които се представят добре, ще имат възможност да продължат стажа през учебната година съобразено с учебните им занятия. Всеки стажант ще получава възнаграждение.

Специалистите в ИПА изготвят индивидуална програма за бързо и ефективно придобиване на необходимите знания и умения, индивидуален ментор за всеки участник, практически насочени задачи - софтуерни, архитектурни и организационни.

Срокът за кандидатстване е 15 юни. Всеки желаещ може да изпраща CV, мотивационно писмо и портфолиото си на office@ip-arch.com. Кандидатите ще преминат през няколко етапа за проверка на мотивация, креативност и знания. На 20 юни те ще получат архитектурна задача със срок от 4 дена за разработване. До 9 юли, когато е стартът на стажа, ще бъдат определени и участниците.

Повече информация https://www.facebook.com/events/418301061977698/

"Иво Петров – Архитекти" ООД е архитектурна компания, основана през 1990 г. с амбицията да осигури на своите клиенти висококачествени услуги в проектиране на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради  от градоустройствени разработки през инвестиционно проектиране във всички фази до интериорен дизайн и обзавеждане.

 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg