Facebook YouTube
Регистрация

Българската компания АССИСТ - с награда от International Door Association

За първи път родна фирма получава престижното международно отличие

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 17.05.2018, Автор: Градът.бг
[884 прочитания]
Отличието на компанията получиха основателите на компанията Дорина и Мирослав Добреви

Отличието на компанията получиха основателите на компанията Дорина и Мирослав Добреви
Фотограф: Ассист

"АССИСТ" ЕООД получи награда на годишното издание на Наградите на Международната асоциация на Вратите (International Door Association) в САЩ. Българската компания взе отличието в категория "Международен дилър на годината". Призовете се връчват ежегодно, подборът се извършва след номинация от борда на директорите и пряко гласуване от самите членове. Наградата "Международен дилър на годината" се присъжда на дилъри в страна, различна от САЩ. Основните критерии е компанията да управлява бизнеса си с висока степен на почтеност и качество, да е лидер на пазара и да се радва на уважение от клиенти и партньори. За първи път престижното отличие се печели от българска семейна компания.
Фотограф: Ассист

На официална гала-вечеря на 26 април в Лас Вегас в присъствието на повече от 2000 гости  наградата бе връчена на основателите на компанията – Дорина и Мирослав Добреви, от президента на Асоциацията Кевин Петиет. При получаването на наградата инж. Добрева благодари за високата оценка получена за усилията на екипа на компанията, който вече 25 години работи в посока за качествено обслужване на своите клиенти не само в София, но и в цялата страна, като подчерта, че получаването на такава награда задължава всички служители да продължат да поддържат висок стандарт и да не отстъпват от качеството на предлаганите услуги и продукти. Според резултатите от наскоро проведено допитване трите основни характеристики, с които клиентите на "АССИСТ" EOOД свързват името на компанията, са: комплексни решения, иновативни технологии и качествени сервизни услуги.

"АССИСТ" ЕООД е българска компания със седалище в София. Компанията заема лидерски позиции в продажби, монтаж и поддръжка на гаражни и автоматични врати, бариери, паркинг-системи и автоматични входни решения. "АССИСТ" ЕООД има множество престижни обекти и клиенти като доставчик на автоматични врати за пешеходен трафик, системи за контрол на достъпа, гаражни врати, автоматични бариери и паркинг-решения: софийското метро, болници, търговски центрове, посолства, затворени жилищни комплекси, летища. Компанията има изпълнен обект с над 900 автоматични гаражни врати. Настоящите усилия на "АССИСТ" ЕООД са насочени към реинженеринг и въвеждане на модерни бизнес решения (CRM и ERP системи) за управление на бизнес-процесите с акцент към поддръжка и превантивно сервизно обслужване на всички типове гаражни, автоматични врати и бариери на българския пазар. Най-новите предложения на компанията са модулни паркинг-системи, умни решения за градска мобилност и управление на отпадъците. Информация за цялата гама продукти и услуги, предлагани от компанията, може да намерите на сайта: http://www.assist.bg

Повече за International Door Association - http://www.doors.org/

 

 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg