Facebook YouTube
Регистрация

Софийската гимназия по архитектура, строителство и геодезия изпрати випуск 2018

Младите 176 строителни професионалисти са от специалностите "Строителство и архитектура", "Брокер на недвижими имоти", "Водно строителство", "Геодезия", "Парково строителство" и "Транспортно строителство"

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 16.05.2018, Автор: В."Ботевец"
[1477 прочитания]

Фотограф: В. Ботевец

Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Христо Ботев" изпрати своя 104 випуск млади строители за 109-годишната си история. На 15 май 176 ученици, избрали пътя на професионалното образование, завършиха важен етап в своя живот. Директорът инж. Доротея Дончева поздрави зрелостниците, пожела им много успехи и сбъднати мечти като им пожела да бъдат дръзновени и борбени, смели в мечтите си и да преобърнат това, на което ще се посветят.
Фотограф: в. Ботевец

Младите строителни специалисти са от специалностите "Строителство и архитектура", "Брокер на недвижими имоти", "Водно строителство", "Геодезия", "Парково строителство" и "Транспортно строителство". Интересът на трудовия пазар към строителните специалисти и реализацията на възпитаниците на гимназията на него са безспорно доказателство за качественото професионално образование в гимназията и придобити знания и умения в различните дисциплини на завършващите СГСАГ.
Фотограф: в. Ботевец

На тържествената церемония в двора на училището знаменосците от 12 клас под звуците на националния химн предадоха знамето на училището и знамето на Република България на своите последователи от 11 клас като приемниците се заклеха да пазят чисто и неопетнено името и честта на гимназията и на родината.
Раздадени бяха награди на зрелостниците, представили достойно името на училището в различни извънкласни изяви – професионални състезания, литературни конкурси и спортни надпревари в различни дисциплини.

 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg