Facebook YouTube
Регистрация

Optim Project Management - с престижната международна награда "Компания за управление на проекти на годината" за четвърти път

Компанията очаква ръст от 20% за 2018 г.

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 14.05.2018, Автор: Градът.бг
[661 прочитания]

Фотограф: Optim Project Management

"Оптим Проджект Мениджмънт" спечели за четвърти пореден път престижната международна награда "Компания за управление на проекти на годината". Тя беше връчена на тържествена церемония на Europe Property - SEE Real Estate Awards на 19 април.

"Наградата е признание за усилията ни да осигурим висококачественo строителство при оптимални разходи на бързо развиващия се пазар в Европа. Това ни задължава и да продължим да вдигаме нивото си и да правим нововъведения за да предлагаме услуги с висока добавена стойност за нашите клиенти и през 2018 г. Отличието е изцяло за екипа на "Оптим", който включва и Тодор Янков, нашият мениджър бизнес развитие за офиса ни в България", каза Дейвид Евънс, директор и собственик на "Оптим Проджект Мениджмънт".
Фотограф: Optim Project Management

Тринадесетото издание на годишната церемония за наградите на Europa Property - SEE Real Estate Awards в Букурещ събра най-добре работещите фирми и професионалисти в Югоизточна Европа.

"Оптим Проджект Мениджмънт" е лидер на пазара за управление на проекти и очаква увеличение от 20% за 2018 г. Компанията има над 130 служители и сътрудници и работи с най-големите предприемачи и инвеститори за изпълнението на сложни строителни проекти навреме и в рамките на бюджета.

 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 5 | септември - октомври 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg