Facebook YouTube
Регистрация

Водещи експерти в реализацията на офис сгради ще се срещнат на годишната конференция "Инвестиции и строителство на офис сгради 2018"

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 02.04.2018, Автор: Градът.бг
[1254 прочитания]

Снимка: gradat.bg

Годишната конференция "Инвестиции и строителство на офис сгради 2018", част от Building Innovation Forum Series 2018, организирана от Градът Медиа Груп, стартира на 17 април в Sofia Event Center, представяйки водещите тенденции в цялостното развитие на инвестиционния процес – от планиране и проектиране, през реализация, до управление и експлоатация на офис сгради.

Тази година програмата на конференцията ще бъде още по-разнообразна и наситена, с участие на водещи архитекти, инженери, инвеститори и предприемачи, строители, представители на държавни институции, общини и бизнес асоциации.

Събитието ще постави акцент върху предизвикателствата пред инвестиционната среда и градоустройството, развитието и рисковете пред пазара на офис площи, фасадния инженеринг и последните тенденции в офис архитектурата и дизайна.

Ще бъдат представени серия от професионални теми и въпроси – от градоустройствените предизвикателства, пред които е изправена София, до последните промени в Закона за устройството и застрояването на Столичната община (ЗУЗСО), както и плановете за развитие на столичното метро, което само преди броени дни бе отличено за най-успешен инфраструктурен проект на десетилетието по време наградите за принос в развитието на българската инфраструктура "Infrastructure Bulgaria Awards 2018". Ще бъде поставен фокус върху развитието на бизнес зоните и характеристиките на успешната бизнес зона като платформа за модерна урбанизация.

Дискусията ще обхване и основните предизвикателства пред инвеститори, проектанти и строители, свързани с фасадния инженеринг. Участниците на форума ще направят преглед на основните и по-различни иновативни направления и функции, които развиват съвременните фасади, чиято стойност понякога достига 20% от стойността на сградата.

Последният панел на конференцията ще бъде обособен като презентационен. В него ще се включат водещи практици от сектора и архитекти, които ще коментират тенденциите в офис архитектурата и дизайна, пречупени през призмата на технологичната революция. Ключов акцент в тази част ще бъде как динамиката и развитието на IT и BPO индустриите като основни ползвателите на офис сгради, се отразява върху начина, по който офис сградите изглеждат и функционират.

С програмата на събитието може да се запознаете тук.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg