Facebook YouTube
Регистрация

Днес е срокът за номинациите за EuropaProperty SEE Real Estate Awards

Предложения могат да бъдат направени на www.seerealestateawards.com

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 12.03.2018, Автор: Градът.бг
[266 прочитания]

Фотограф: EuropaProperty

Срокът за номинациите за наградите за недвижими имоти за Югоизточна Европа SEE Real Estate Awards изтича на 13 март. Процедурата е все още отворена, предложения могат да бъдат направени на www.seerealestateawards.com.

За 13-та поредна година се състои процедурата на наградите за бизнес имоти EuropaProperty's SEE Real Estate Awards. Събитието се провежда в уникален формат с местни, регионални и международни професионалисти. Благодарение на позитивните сигнали в региона в сектори на бизнес имотите - предприемачество, офиси, индустриални и ритейл, събитието се очертава като силно с участието на ключови местни и международни играчи.

Проектите могат да бъдат от следните държави от региона: Албания, България, Хърватия, Македония, Черна гора, Молдова, Румъния, Сърбия и Словения. Независимо жури от опитни професионалисти от всички сектори на бизнес имотите в региона извършва избора и номинациите в категориите. От България в него участват изтъкнати професионалисти като Христо Илиев, гл. изп. директор на AG Capital, Адина Уелш, директор на RPHI за България, Таня Косева-Бошова, изп. директор на European Trade Center, Олга Стоичкова, търговски директор на Ceres Management Services, Димитър Савов, изп. директор на BLD, Симеон Митев, собственик на агенция "Шанс-96" и на платформата БГ Склад.

През 2018 г. България има статут на Country of Honour поради възможностите и потенциала за висока доходност, които предлага, при малко по-висок риск в сравнение с другите пазари от Централна и Източна Европа, при годишни прогнози за БВП под 3%.

EuropaProperty свързва крайни потребители и професионалисти от сектора. Тази година посетителите са активни ритейлъри, представители на BPO сектора, споделени услуги и IT компании, производители, предприемачи, инвеститори, професионалисти в сектора на бизнес имотите.

В годината на своето 13-то издание церемонията по наградите се завръща отново в Radisson Blu Hotel в Букурещ, където на 19-ти април ще бъдат обявени най-успешните проекти за региона за 2017 г. Еднодневното събитие ще включва сутрешен форум с дискусионни панели по ключовите за региона сектори и вечерен коктейл, вечеря и гала церемония на награждаване с възможност за установяване на контакти.

Номинациите могат да бъдат направени онлайн:
www.seerealestateawards.com

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg