Facebook YouTube
Регистрация

Първият строителен материал с екоетикет от федералната служба за опазване на околната среда в Германия ще бъде представен на Българска строителна седмица

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 07.03.2018, Автор: Градът.бг
[500 прочитания]

Фотограф: Ксела България

Ксела България ЕООД ще вземе участие в пролетното издание на Българска строителна седмица 2018 г., което се провежда от 7 до 10 март в Интер Експо Център. Основната концепция на компанията е изцяло ориентирана в енергийно ефективна и екологична насока.

Всички посетители на изложението са добре дошли на локацията на Ксела – производителят на блоковете от клетъчен бетон Ytong и минералните топлоизолационни плочи Multipor. Иновативните продукти притежават редица отличия, сред които е и притежанието на най-висок клас по негоримост A1, както и екоетикет, изготвен от федералната служба за опазване на околната среда в Германия и др. Компетентни специалисти в лицето на инж. Бойко Пенев и инж. Васил Манолов ще са на разположение на щанда на компанията за всеки, който желае да бъде лично консултиран от тях.
Щандът на компанията е А14 и е позициониран в зала 2.

За Xella

Xella Group е водещ, международно действащ доставчик на строителни материали и свързаните с нея индустрии с продажби от 1,5милиарда евро (2016) и над 6,676 служители.
Xella е със седалище в Дуисбург / Германия, притежава 97 завода за производство в 20 държави и търговски организации в повече от 30 страни. На много от пазарите си Xella заема водещи позиции.Повече информация за Xella Group можете да откриете на интернет сайта: www.xella.com


Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg