Facebook YouTube
Регистрация

TeleTek се преименува на TEKRA

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 09.01.2018, Автор: Градът.бг
[323 прочитания]

Фотограф: TEKRA

На трети януари 2018 г. в Търговския регистър, в партидата на Телетек ЕООД беше записано новото наименование на дружеството - "ТЕКРА" ЕООД, което на латиница ще се изписва TEKRA.
"В резултат от дългогодишната ни работа като търговци и дистрибутори на продукти в две основни направления – Системи за сигурност и Електрооборудване, компанията ни достигна очаквания растеж и водеща пазарна позиция", съобщава изпълнителният директор Антонина Димитрова.

За да отбележи началото на нов, следващ етап от възходящото си развитие, за да се открои, както и за да продължи успеха си в сферата на технологиите, компанията приема новото име – TEKRA. То е израз на модерната й нова визия за усъвършенстване на услугата, за подобряване на пазарната позиция и увеличаване на доверието на техните клиенти.

Под новия фирмен бранд TEKRA ще се предлагат най-модерните и ефективни решения за изграждане на сградни алармени, информационни и енергийни системи, като се запазва и развива традицията на дружеството като надежден и доверен партньор.

Фирмата вече се легитимира в официална и търговска кореспонденция като "ТЕКРА" ЕООД. Тъй като е променено само името, а дружеството е същият юридически субект с непроменен ЕИК, адрес на регистрация и състав на управителни органи, не се налага промяна в подписаните до момента документи и разменена кореспонденция от името на "Телетек" ЕООД и нашите партньори и клиенти.
С нас ще можете да се свързвате на същите фирмени и мобилни телефони, както досега. Същото важи и за електронните адреси с разширение @teletek.bg за период от 6 месеца. Нашите отговори по електронен път ще получавате от @tekra.bg, което е свързано с излизането на новия ни сайт www.tekra.bg.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 2 | март - април 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg