Facebook YouTube
Регистрация

Инж. Атанас Ангелов от "Контрол – Инвест" е новият председател на БААИК

Инж. Мирослав Йорданов избран за почетен председател на асоциацията

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 15.12.2017, Автор: Градът.бг
[1362 прочитания]

Фотограф: БААИК

На проведеното на 6 декември 2017 г. годишно общо-отчетно изборно събрание бе избран нов председател на УС на БААИК – инж. Атанас Ангелов, управител на фирма "Контрол – Инвест" ЕООД. Промяната се наложи поради изтичането на двата последователни мандата на досегашния председател инж. Мирослав Йорданов, който единодушно бе избран за почетен председател на асоциацията и ще продължи да работи съвместно с новото ръководство.

За председател на Контролния съвет на асоциацията бе избран инж. Живко Тенев, управител на фирма "Т 7 Консулт" ЕООД.

На мястото на оттеглилите се досегашни членове на УС инж. Красимира Петкова и инж. Милчо Кръстев Общото събрание гласува кандидатурите на инж. Петя Найденова, управител на "Трансконсулт – БГ" ООД и инж. Сава Тачев, управител на "Стройнорм" ЕООД. 

Новият председател инж. Ангелов е дългогодишен член на Контролния съвет на БААИК и е сред учредителите на асоциацията.

Управляваната от него фирма "Контрол – Инвест" извършва оценка на съответствието на проектната документация с основните изисквания към строежа, строителен и инвеститорски надзор, координира безопасността на строежите, извършва обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, обследване на техническите характеристики на сградите и изготвя технически паспорти, оценки на недвижими имоти, машини и съоръжения, търговски предприятия и вземания и други.

Сред по-значимите обекти, на които фирмата е упражнявала строителен надзор и оценка за съответствие са: Античния културно-комуникационен комплекс "Сердика" /т.нар. Ларго/ в центъра на София /първи, втори и трети етапи/, Националната галерия "Квадрат 500", Античния стадион в Пловдив и редица други обекти от национално значение на територията на страната.

Инж. Ангелов ще продължи ползотворното сътрудничество с МРРБ, ДНСК, с останалите браншови организации и медиите с цел да затвърди имиджа на консултанта като отговорен участник в инвестиционния процес.

 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 3 | май - юни 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg