Facebook YouTube
Регистрация

Green Life City Home започна реализацията на жилищен комплекс "Нова Дружба" с 25 000 кв. м РЗП

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 04.12.2017, Автор: Градът.бг
[2751 прочитания]
Визуализация Green Life City Home<br />

Визуализация Green Life City Home

Снимка: -

Строително-инвестиционната компания Green Life City Home започна строителство на жилищен комплекс "Нова Дружба". Обектът се намира на ул. "Обиколна" в жк "Дружба 1", на метри от метростанция.

Комплексът ще се състои от няколко сгради с общо 25 000 кв. м РЗП, като апартаментите в него ще се отличават с функционалност и модерна визия. Първата фаза ще включва 35 жилища - двустайни и тристайни, с необходимия брой паркоместа и гаражи. Срокът за завършването им е март 2019 г.

"И при този проект следваме концепцията на Green Life за връзка с природата. Съвсем близо до комплекса се намира парк "Дружба", който е подходящо място за отдих и разходка в града, а на територията на комплекса сме предвидили голям процент зелени площи"
, заяви инж. Веселин Канин, изпълнителен директор на компанията, част от холдинг Green Life.

Цените на имотите в комплекс "Нова Дружба" започват от 55 000 евро.
Фотограф: Green Life City Home

От компанията коментират, че зоната около метростанция "Дружба" генерира сериозен интерес от страна на купувачите заради ключовата си локация и вече установените транспортни връзки /ул. "Обиколна", бул. "Проф. "Цветан Лазаров", ул. "Кап. Димитър Списаревски"/. Като част от вече установен квартал, районът има развита социална среда с училища, детски градини и болници. На разположение на живущите има няколко супермаркета, а наблизо са позиционирани множество бизнес сгради, два големи търговски центъра и няколко хотела.

"През последните години наблюдаваме силно търсене на имоти в непосредствена близост до метростанция, а свободните терени с тази характеристика са лимитирани до минимум", коментира Теофил Петров, изпълнителен директор на Green Life Development & Resorts. Веселин Канин допълва, че с наличието на вече изградена инфраструктура се гарантира безпроблемното придвижване на живеещите в района до домовете им, без да се налага тепърва да се чака изграждането на нови булеварди и улици.

Още нови жилищни проекти - на www.PDS.bg - интегрираната база данни за актуалните сградни и инфраструктурни проекти в България.

Компанията Green Life Development & Resorts има над 15-годишна история и лидерска позиция на българския пазар на ваканционни имоти. Дейността на най-новото направление Green Life City Home се развива в посока градски имоти. Сред реализираните проекти са сградата Alfa Apartments, намираща се в жк "Младост", и комплексът Vita Verde в кв. "Витоша". Компанията винаги избира стратегически местата за бъдещите си проекти, следвайки предпочитанията на клиентите и потенциала за развитие.
Инж. Веселин Канин, изпълнителен директор на Green Life City Home.

Фотограф: Green Life City Home

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 2 | март - април 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg