Facebook YouTube
Регистрация

"Новиз" АД откри модерна складова база край Пловдив

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 01.12.2017, Автор: Светла Добрева
[1412 прочитания]

Фотограф: Новиз АД

В края на ноември пловдивската фирма "Новиз" отпразнува 26-ия си рожден ден с откриването на модерен склад за полимери и полиетиленови опаковки в с. Труд, на 7 км от Пловдив. Инвестицията е в размер на 1 млн. лв., съобщи изпълнителният директор инж. Любозар Фратев.  

Новата сграда с разгъната застроена площ 2500 кв. м е построена за рекордните 90 дни. Изпълнител е строителна компания "Сиенит", а водещ проектант – инж. В. Няголов.

Складът е предназначен да обслужва производствената база за полиетиленови опаковки на "Новиз" в с. Труд, изградена през 2002 г. и разширена и модернизирана през 2016-2017 г. Инвестиции са направени в нов модерен машинен парк с цел разширяване на капацитета и асортимента на производството - високопроизводителна машина за конфекциониране на фолио на ролки, нова секция за онлайн печат и високотехнологична линия за производство на трислойни фолиа.

"Новиз" АД търгува с полимери от 1993 г., като предлага суровини за производството на фолиа, опаковки, амбалаж, детайли за автомобилната индустрия, тръби, уплътнения и др. Клиенти са фирми от страната и Балканите - главно от Македония, Гърция, Сърбия, Албания. Партньори и доставчици на "Новиз" са известни международни производители на полимери от Чехия, Сърбия, Турция, Иран, Виетнам, Китай и Близкия изток.

Още нови проекти за складове и логистични центрове - на www.PDS.bg - интегрираната база данни за актуалните сградни и инфраструктурни проекти в България.
Любозар Фратев, изп. директор на "Новиз" АД (в средата) преряза лентата на новия склад заедно със зам.-областните управители на Област Пловдив - инж. Димитър Керин и Петър Петров

Фотограф: Новиз АД

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 2 | март - април 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg