Facebook YouTube
Регистрация

"Топливо" АД на 70 години: Градим заедно от 1947 г.!

С 200 обекта и оборот от 160 млн. лв. дружеството е най-големият доставчик на течни горива и строителни материали в България

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 30.11.2017, Автор: Градът.бг
[1541 прочитания]

Фотограф: Топливо

Градим заедно от 1947 г.! Този слоган в логото на "Топливо" АД означава само едно - дружеството навършва 70 години от своето основаване, което беше отбелязано както подобава на компания с толкова дългогодишна история. На 24 ноември на тържествена церемония най-големият доставчик на течни горива и строителни материали в България отбеляза своята 70-годишнина с голямо тържество в "Джой стейшън клуб", което беше уважено от над 250 гости, партньори и служители на фирмата.

Събитието откри изпълнителният директор Преслав Козовски.
Фотограф: Топливо


Своята благодарност към целия екип и всички дългогодишни партньори изрази и председателят на съвета на директорите Бедо Доганян.
Фотограф: Топливо


Създадена и работила в едни други времена, днес компанията продължава своя път, но вече като една реорганизирана, модерна, конкурентна и новаторска структура. Целта на ръководството и всички служители на дружеството за следващите години е само една - надграждане на изграденото досега, разширяване на пазарния дял, предлагане на още по-качествена услуга на своите клиенти, изтъкнаха мениджърите на дружеството.
Фотограф: Топливо

Фотограф: Топливо

Фотограф: Топливо


Вече 70 години името ТОПЛИВО е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни и отоплителни материали в страната. Компанията е едно от най-старите акционерни търговски дружества в страната със 70-годишна история, част от "Синергон Холдинг". Дружеството притежава над 200 работещи обекта и реализира годишен оборот от над 160 млн. лв.

Със своите над 800 служители това е най-големия работодател в България в сектор търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива. Дружеството е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и най-големият дистрибутор на отоплителни материали за населението. Компанията е лидер по отношение на вноса на руски въглища и газ пропан бутан като се стреми непрекъснато да разширява портфолиото си от продукти, се казва в съобщение на компанията.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 2 | март - април 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg