Facebook YouTube
Регистрация

Optim Project Management отвори офис в София

Регионален директор на Optim Project Management за България е Пол Райт

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 15.11.2017, Автор: Градът.бг
[932 прочитания]

Фотограф: Optim Project Management

Брой 5 на сп. ГРАДЪТ СГРАДИ

Optim Project Management, лидерът на румънския пазар за управление на проекти, откри свой офис в София през юни 2017 г., разширявайки предлаганите си услуги за пазара на недвижими имоти в България.

"Нашата компания е активна на българския пазар през последните няколко години, като основно изготвяме технически дю дилиджънс за инвестиционни фондове при придобиване на активи. Ние вярваме, че местният пазар на недвижими имоти е стабилен и моментът е подходящ на фона на активизирането на международните институционални фондове. По тази причина взехме решение да инвестираме в нов офис в София", коментира Дейвид Евънс, генерален мениджър на Optim Project Management.

Регионален директор на Optim Project Management за България е Пол Райт, който притежава богат международен опит в управлението на строителни и инвестиционни проекти в редица сектори - търговски, офисен, жилищен, авиационен, реализирани в държави като Великобритания, България, Румъния и Хърватия. Пол Райт развива дейност в България от 2004 г., работейки съвместно с международни предприемачи по проекти като Bulgaria Mall и Infinity Tower в София.

"Чудесна възможност е да ръководя експанзията на българския пазар на толкова уважаван консултант и очаквам с нетърпение да продължим работата си с настоящи и нови клиенти, реализирайки проектите им в България", коментира Пол Райт.

Компанията предлага услуги за управление на проекти, управление на строителна дейност и управление на разходи за всички сектори на недвижимите имоти - офис, търговски, промишлен и жилищен, както и изготвяне на технически дю дилижънс, мониторинг на инвестиционни проекти, кредиторски надзор, консултиране и оценка на "зелени" сгради и на възобновяеми енергийни източници.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg