Facebook YouTube
Регистрация

Арх. Пламен Мирянов е Мениджър на годината 2017

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 11.11.2017, Автор: Градът.бг
[1027 прочитания]
Арх. Пламен Мирянов и арх. Весела Мирянова, отличието връчи българският еврокомисар Мария Габриел<br />

Арх. Пламен Мирянов и арх. Весела Мирянова, отличието връчи българският еврокомисар Мария Габриел

Фотограф: Дияна Георгиева

Арх. Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на "АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ", е носителят на десетата титла "Мениджър на годината". Победителят бе обявен в края на тържествена церемония на конкурса за постижения в бизнес управлението, организиран от сп. "Мениджър".

Пликът с името на носителя на титлата "Мениджър на годината 2017" бе отворен от българския еврокомисар Мария Габриел, пристигнала специално от Брюксел за да връчи кристалната статуетка на победителя. "Европа трябва по-често да слуша българските финалисти в конкурса "Мениджър на годината" - това послание ще отнеса със себе си в Брюксел", заяви тя в края на гала-церемонията, минути преди да стане ясно кой е победителят в най-авторитетното бизнес състезание на страната.

"Тази награда е за целия истински български достоен бизнес, за всички, които с възрожденски дух градят бъдещето на България. Вярвайте в България, моля ви, нека всички заедно я издигнем до отличник на Европа",  бяха първите думи на новия Мениджър на годината. Той покани на сцената своята съпруга арх. Весела Мирянова, която е негов дългогодишен съдружник и партньор в компанията, за да споделят заедно приза и да вдигнат заедно кристалната статуетка.

Всеки един от 10-имата финалисти бе отличен със специална грамота за висши постижения в мениджмънта, връчвана от също толкова успешни бизнес ръководители и публични личности на сцената на Софийската опера и балет.

Трикратният финалист в юбилейното издание на конкурса Цветелина Николова, управляващ директор на "Катаржина Естейт", "Белица Уайнъри", "Кончерто Уайнъри" и "Платинум Брандс", получи и специалната награда за устойчиво бизнес развитие. Връчи я Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017 г.).  "Успехът на България се кове в тази зала!", обърна се той към всички участници и гости на събитието.

Наградата на зрителите на bТV за "Мениджър на годината", определена чрез онлайн гласуването, което традиционно се провежда на сайта на телевизията - медиен партньор на събитието, тази година бе спечелена от Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на BULPROS. Той получи отличието от Давид Щепан, главен финансов директор на bTV Медия Груп.

Ерик де Кандидо, управляващ директор на IMI България бе отличен с приза "Млад мениджър". Той получи наградата от Тодор Бургуджиев, изпълнителен директор на ЕКОПАК България.

Специалната награда "Мисия в полза на обществото" на вестник "24 часа" бе присъдена на Илия Гърков, вицепрезидент на "Дънди Прешъс Металс Канада" и изпълнителен директор за България. Списание "Мениджър" превърна в кауза умението да откриваш успелите и да ги подкрепяш, заяви Венелина Гочева, издател на в. "24 часа", която връчи наградата.

"Благодаря на всичките 672 участници през тези десет години в конкурса, че ни направиха съпричастни на своите успехи! Благодаря на България, на моята държава, че имам възможност да правя бизнес тук, да правя сп. "Мениджър" и конкурса "Мениджър на годината"!", посочи идейният вдъхновител на събитието и издател на сп. "Мениджър", Васил Мирчев, който излезе на сцената със съпругата си и негов бизнeс партньор Александра Мирчева. "Следващите 10 години ще бъдат по-успешни от предишните. Ще бъдат години на приемственост, компетентно лидерство и съзидателност", отбеляза в приветствие към всички Александра Мирчева.

НОВИЯТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА

Арх. Пламен Мирянов кандидатства за първи път в конкурса "Мениджър на годината", донесъл му най-високото отличие.
Той е създател, собственик и председател на съвета на директорите на "АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ" АД – строително-инвестиционна компания с 24-годишна история в проектирането, инвестирането и строителството. Компанията има 65 завършени жилищни сгради и комплекси в столицата. Син на професор по архитектура, той завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София със специалност "Архитектура" и "Жилищни сгради и комплекси". Притежава магистърска степен по бизнес администрация към "ИНТЕГРА" - Канада, сертификати по финанси, финансови инструменти и системи за финансиране на бизнес с недвижими имоти, маркетинг и управление на процеса, бизнес етика и социална ангажираност на организацията, организация на структурите на управление на акционерни дружества. Арх. Мирянов има редица специализации за подготовка на мениджъри и лидери, управление на кадри, организиране и структуриране на средни и големи бизнес организации и програмен курс за изграждане на лидерите на средни и големи предприятия.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg