Facebook YouTube
Регистрация

Галакси Инвестмънт Груп направи първа копка на проект от премиум клас в Пловдив

Кметът инж. Иван Тотев даде старт на строителството на модерен жилищен парк Royal Garden

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 09.11.2017, Автор: Градът.бг
[738 прочитания]

Фотограф: Галакси Инвестмънт Груп

Лично кметът на град Пловдив инж. Иван Тотев даде старт на строителството на модерен жилищен парк от "премиум" клас Royal Garden. Официалната първа копка на най-новия проект на Галакси Инвестмънт Груп беше направена в присъствието на много официални лица, сред които кметът на район "Западен", представители на архитектурнотобюро "Иво Петров Архитекти", строители и клиенти на компанията инвеститор.
Фотограф: Галакси Инвестмънт Груп

"Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив и поради тази причина ние инвестираме в проекти, които спомагат за развитието на града и облагородяването на неговата инфраструктура", каза по време на официалното събитие управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти в града. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. "Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е проект, в който комфортът е изведен на преден план", допълни Бояджиев.

На обособената работна площадка бе отслужен тържествен водосвет от отец Георги, който благослови обекта с пожелание да се положат здрави основи, които да са база за щастлив живот, здраве и благоденствие на бъдещите новодомци.

"Royal Garden е проект на инвеститор с доказана репутация, който стои зад проекти, отговарящи на всички европейски и световни стандарти в строителството", сподели инж. Тотев. Той допълни, че Галакси Инвестмънт Груп е дългогодишен партньор на община Пловдив, който чрез дейността си допринася за по-добрия облик на града, за неговия икономически растеж и трябва да служи за пример.

Обектът се намира в квартал "Отдих и култура", който в последните години се очертава като един от най-предпочитаните райони на града. Обектът е разположен до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани.

Жилищният парк ще се състои от две Г-образни сгради от "премиум" клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно ниво, където са предвидени паркоместата и гаражите. Характерно за помещенията е, че ще се отличават с изключителна функционалност, апартаментите са с отлично разпределение, и светла височина от 2,85м., прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите е предвидено ще бъдат изградени обширни тераси със завладяваща панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм. Жилищният комплекс е с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Жилищният парк разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки. 

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg