Facebook YouTube
Регистрация

Жилищният комплекс ALBA в София e с разрешение за ползване

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 09.10.2017, Автор: Градът.бг
[1442 прочитания]

Фотограф: BLD

Жилищният комплекс ALBA в столичния район "Изгрев" получи разрешение за ползване /акт 16/. Това съобщиха от консултантската компания Unique Estates.

Обектът е разположен на ул. "Тинтява", в близост до Национален спортен комплекс "Диана".

Инвеститор е строително-предприемаческата компания BLD. От дружеството допълват, че в края на септември държавната приемателна комисия е обявила сградата като годна за ползване и е потвърдила, че изпълнението на строежа съответства на одобрените проекти.

АLBA включва 101 апартамента - тристайни и четиристайни, от които непродадени са само два. В комплекса има 84 подземни паркоместа, 72 гаража, 5 офиса. Изградена е и детска площадка.

С качественото изпълнение, надеждните материали, комфорт на помещенията, както и луксозно завършените общи части и фасада, проект ALBA попада във високия клас при жилищните сгради, казват от BLD. Всички апартаменти са проектирани така, че да имат гледка към Витоша.

Преди дни компанията получи разрешение за строеж на нов жилищен обект в София. Сграда KRISTA ще се реализира в кв. "Кръстова вада" - близо до бул. "Черни връх" и мол "Парадайз Център". Компанията има още три жилищни проекта в столицата - в кв. "Лозенец", в жк "Младост" и във Владая.

Повече информация за проекта - на www.PDS.bg - интегрираната база данни за актуалните сградни и инфраструктурни проекти в България.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg