Facebook YouTube
Регистрация

"Михалково" открива нов Логистичен център в Пловдив

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 14.09.2017, Автор: Градът.бг
[826 прочитания]

Фотограф: Михалково АД

На 19 септември 2017 г. компанията за бутилиране на минерална вода "Михалково" открива официално най-новата си придобивка – модерен Логистичен център на южната дъга на Околовръстния път на Пловдив, на няколко километра от АМ Тракия. Инвестициията е в отговор на дълготрайния успешен растеж на компанията през последните години.

Логистичният център е разположен на площ от 6 500 кв. м, от които 1500 кв. м закрита. Новото съоръжение ще позволи да се посрещнат индивидуалните изисквания на клиентите по най-добрия и най-бърз възможен начин.

С изграждането му ще се оптимизира дейността по складиране на готовата продукция. Той е оборудван с най-новата в технологично отношение автоматизирана складова шатъл система, която позволява по–рентабилно, лесно и сигурно използване на стелажите и едновременно с това увеличава значително полезно-използваемата площ и повишава капацитета на съхранение, което ще позволи по-гъвкаво обслужване на потребителите.

Логистичният център е изцяло с осветителни тела с LED светлинни източници, които намаляват консумираната електроенергия, а и предоставят високо качество на светлината с добро цветопредаване, което оптимизира условията на труд за персонала. С това комплексът е още по-природосъобразен.

Проектант на Логистичния център е арх. Татяна Михайлова от Архитектурно бюро Михайлови, а строително-монтажните дейности са изпълнени от Фригопан ООД.

Построяването на новия логистичен център е инвестиция от първостепенна важност за компанията. Благодарение на нея ще се увеличат наличностите и ще се намали времето между заявка и доставка.

За компанията

"Михалково" е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България – вече 61 години добива и бутилира любимата на поколения българи естествено газирана вода "Михалково" – единствената в България. Следвайки световните тенденции в потребителското търсене "Михалково" разширява непрекъснато своето портфолио и допълва продуктовата си гама. Освен естествено газираната вода компанията бутилира изворна вода "Михалково" в различни PET разфасовки, стъкло и в екологична картонена опаковка Bag-in-box от 10, 14 и 15 литра, ароматизирана естествено газирана вода и нискокалорични безалкохолни напитки "ВИТУ".


Още проекти за индустриални предприятия и логистични центрове - в интегрираната база данни за актуалните сградни и инфраструктурни проекти в България PDS.bg.


Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg