Facebook YouTube
Регистрация

Искате да правите уебсайта на "Визия за София"? Срокът за подаване на оферти е удължен до 11 август

Достатъчно предложения досега са получени в конкурса за комуникационна агенция

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 08.08.2017, Автор: Градът.бг
[702 прочитания]

Снимка: gradat.bg

Срокът за подаване на предложения за първите обществени поръчки, свързани с инициативата "Визия за София", се удължава до 11 август 2017 г., петък. Това съобщиха от координационния екип на програмата.

Причината - липса на минималния по закон брой подадени оферти в някои от позициите.

До 17,30 ч. на 11 август ще се приемат предложения за мониторинг, създател на сайт, медийна агенция, както и експерти, които да работят по обобщаването на информацията в седемте тематични групи на Визията: "Хора", "Идентичност и култура", "Транспорт", "Околна среда", "Градска среда", "Икономика" и "Управление". Офертите ще бъдат отворени на 14 август в 10 ч. в сградата на общинско предприятие "Софпроект - общ градоустройствен план".

Достатъчно оферти досега са получени в конкурса за комуникационна агенция и по-точно за "Избор на изпълнител за дейностите по създаването и прилагането на комуникационна стратегия, визуална идентичност и творческа платформа за комуникация".

Екипът на "Визия за София" (дългосрочната визия за развитие на София и крайградските територии до 2050 г.) има задача да събере, обобщи и подложи на публични дискусии информацията за реалното състояние на града и предложенията за развитието му. На тази основа ще бъде актуализиран Общият устройствен план на Столична община. Целта е да се подобри градското планиране и да се създадат механизми за устойчиво взаимодействие между всички, участващи в създаването на общото бъдеще на София: общински власти, неправителствени организации, инвеститори, изследователи, експерти и граждани.

За повече информация - тук.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg