Facebook YouTube
Регистрация

ModernLiving Apartments

Проект на Beso Homes в новия брой 3 на сп. ГРАДЪТ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 10.07.2017, Автор: Градът.бг
[854 прочитания]

Фотограф: IPA

Новият брой 3 на сп. ГРАДЪТ

Сградата от затворен тип в полите на Витоша включва 27 апартамента, офиси и достатъчно подземни паркоместа. Автор на проекта е водещата архитектурна компания "Иво Петров Архитекти", което е гаранция за оптимални разпределения с максимално оползотворяване на пространството и без прекалено големи общи части, така че в крайна сметка клиентът получава качествен продукт.
Автор: IPA

Автор: IPA

Специален вътрешен за компанията дизайнерски отдел работи по осигуряване на високо качество на детайлите и довършителните работи, което осигурява добър финиш и високо качество на крайния продукт.
Сградата се отличава с превъзходна гледка към планината от високите етажи и панорамен изглед към града. В непосредствена близост и отличен достъп се намират хипермаркети, училища и детски градини, мол "България".
Автор: IPA

Автор: IPA

Автор: IPA

Квартал "Борово" е един от старите и най-предпочитани за живеене столични южни квартали в близост до планински парк и лифтени станции до три основни пътни артерии: бул. "България", бул. "Околовръстен път" и бул. "Цар Борис III". На бул. "Цар Борис III" и ул. "Житница" в момента се изгражда метростанция. Предстои реализация на проект за разширение на бул."Тодор Каблешков".
Разпределение сутерен

Автор: IPA

Разпределение етаж 1

Автор: IPA

Разпределение етаж 3

Автор: IPA

Разпределение етаж 7

Автор: IPA

Конструкцията е скелетна-безгредова от монолитен стоманобетон с висококачествена HPL вентилируема фасадна облицовка, нискоемисионен стъклопакет - немска дограма Rehau, топлоизолация от 10см каменна вата и пароизолация на покривните пространства.
Автор: IPA

Автор: IPA

Стълбищните клетки и коридора са гранит. Предвидени са автоматично осветление с датчици, вентилационна система на стълбищните пространства, локална газова инсталация. Сигурността се осигурява от видеонаблюдение, аудио-визуална система на входа за всеки апартамент, достъпът е с чип карта.
Автор: IPA

Автор: IPA

Инвеститорът е осигурил преференциални условия за финансиране от водеща банка с 20% самоучастие на клиента и поетапно заплащане на цената в зависимост от достигнатото изпълнение.

Седеметажна многофункционална сграда с подземни гаражи, складови площи, офиси и апартаменти
Местоположение: кв. "Борово", на кръстовището на ул. "Казбек" и ул. "Ген. Стефан Тошев"
РЗП: 3588.55 кв.м
Проект: "Иво Петров Архитекти"
Етикети: BESO HOMES, жилища

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg