Facebook YouTube
Регистрация

Десислава Петрова, управител на BESO HOMES: Осигуряваме комфорт, стил и спокойствие в градска среда

Новият брой 3 на сп. ГРАДЪТ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 10.07.2017, Автор: Градът.бг
[1036 прочитания]
Десислава Петрова, управител на BESO HOMES

Десислава Петрова, управител на BESO HOMES
Фотограф: Градът.бг

Новият брой 3 на сп. ГРАДЪТ

Beso Homes е строително-инвестиционна група от компании с главна дейност инвестиция, проектиране и строителство на жилищни и офис сгради, продажба на апартаменти и офиси на територията на Столична община. Фокусът на инвестиране попада върху жилищни сгради с издържана архитектура и перфектна локация. Затворения цикъл на работа включва проучване, инженеринг, продажба, предаване на обекта, експлоатация и поддръжка на имота. За последните 12 години са реализирани над 75 хил.кв.м. застроени площи.
Park View Residence

Автор: IPA

Г-жо Петрова, Beso Homes е символ на високо качество на строително-инвестиционния продукт, кои са основните приоритети за компанията?
- Отлична локация, високо качество и добра цена - това е нашата стратегия в резюме. Фирмената ни организация е фокусирана върху
изцяло затворен бизнес цикъл: от първоначалните етапи на планиране, проектиране през реализиране и изпълнение на проектите, до тяхното управление и поддръжка. Целта е гарантирано качество за крайния клиент, който получава атрактивен апартамент или офис от гледна точка на качество и цена.
На първо място поставяме индивидуалния подход и коректността към всеки и постигане на висока доходност от имота, която с времето да нараства. Чрез продажбата на качествени апартаменти и офис площи ние целим да предоставим добавена стойност на хората, които ни се доверяват. За нас е от изключителна важност клиентът не само да е доволен от резултата на изпълнение на обекта в момента на покупката, но и в течение на експлоатацията му да не се налагат допълнителни ремонтни дейности.
Нашите основни принципи са спазване на срокове, комфорт, стил и спокойствие в градска среда, отлична локация, добро съотношение цена-качество, добре таргетирани проекти - млади семейства и купувачи с инвестиционна цел.
Sunny Boyana

Автор: IPA

Каква е вашата стратегия по време и след финансовата криза, стартирала през 2008 г. и продължила доскоро?
- Ние инвестирахме и продължаваме да инвестираме в недвижими имоти и терени на добри локации. Сега е подходящият момент да продължим напред и да реализираме своите идеи и проекти.
ModernLiving Apartments

Автор: IPA

С какъв екип от професионалисти създавате вашия качествен продукт?
- Екипът ни включва квалифицирани специалисти с богат опит и въображение, с които работим и ценим - архитекти, строителни инженери, групи за строително-монтажни дейности, доставчици и специалисти "Продажба и маркетинг".
ModernLiving Apartments

Фотограф: IPA

Кои са вашите последни проекти?
- Най-актуален е нашият проект за жилищен комплекс ModernLiving Apartments. Сред последно завършените ни проекти са ParkView
Residence и SunnyBoyana. Наесен планираме да стартираме нов жилищен комплекс в "Манастирски ливади - изток".

Какви са възможностите и схемите за заплащане за ваши проекти?
- Много важно предимство, с което печелим доверието на нашите клиенти, са гъвкавите начини на плащане. Компанията работи с водещи банки, с които сме в отлични партньорски отношения на коректност и доверие, така че нашите клиенти имат възможност да бъдат кредитирани още на акт 14 със самоучастие от 10 до 20%.

Какво е мястото на офис проектите във вашата дейност?
- Реализирали сме няколко офис проекта. Crystal Business Centre е офис сграда клас А в идеален център на бул. "Тодор Александров", номинирана за "Сграда на годината" - част от портфолиото на компанията, един от последните ни реализирани и отлично работещ инвестиционен проект с изключително успешно управление. Предстои да започнем строителство на нов офис комплекс.
Етикети: BESO HOMES, жилища

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg