Facebook YouTube
Регистрация

"Явор" АД строи вашия дом там, където му е мястото – далече от заводските комини, мрачните фабрики и шумните булеварди!

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 05.07.2017, Автор: Advertorial
[1005 прочитания]

Фотограф: Явор

Списание ГРАДЪТ СГРАДИ - бр. 3

Вече 15 години "Интерком Груп" чрез своята инвестиционна компания "Явор" АД стои твърдо на пазара за недвижими имоти с безупречен авторитет и репутация. Собственик е инж. Павлин Николов – един от най-успешните в дългосрочен аспект бизнесмени в град Варна.

Всички реализирани и настоящи проекти на инвеститора се отличават с качество, стил, уютна визия, функционалност и отлична локация. Забележителното е, че "Явор АД" не само изгражда вашия дом, но създава и среда за пълноценен и приятен живот.
Фотограф: Явор

Портфолиото на инвеститора включва успешно изградени и реализирани пет жилищни сгради, Търговски център "Явор" и луксозна офис сграда.

Фотограф: Явор

В момента се довършва строителството на още две жилищни сгради в жк "Младост" ОПАЛ и АХАТ, с общо РЗП 8800 кв.м. Сградите са разположени в сърцето на квартала, в съседство с детска градина, пазар, МЦ "Санита" и най-големия в града спортно-развлекателен комплекс.
Фотограф: Явор


През април тази година започна и изграждането на Жилищен комплекс БРИЗ ПАНОРАМА с РЗП 15 000 кв.м. Жилищната сграда е с 2100 кв.м дворно място с богато озеленяване, без достъп на автомобили, мултифункционално спортно игрище, детска площадка и беседка с барбекю.
Фотограф: Явор

Сградата е умело ситуирана с много въздух и пространство около нея, така че нищо да не спира погледа във всички посоки. Разкрива се прекрасна морска и градска панорама.

Доказателство за пълното доверие в професионализма на "Явор" АД от страна на клиентите и обществеността е фактът, че в ОПАЛ и АХАТ 90% от жилищата са разпродадени, а в БРИЗ ПАНОРАМА - 50%. Възползвайте се от малкото останали за продажба апартаменти, тъй като всички те са функционални, с благоприятни изложения и добър баланс качество - цена.

През септември ще стартира нов проект в жк "Младост" на жилищна сграда с РЗП 6200 кв.м. Тя е разположена в близост до училище и детска градина и в съседство със заложения за скорошно изграждане парк "Младост".
Инвестиционните намерения в близко бъдеще включват и стартирането на още 12 000 кв.м в София и 12 000 кв.м във Варна.
14 проекта, РЗП 75 000 кв.м – тези внушителни числа поставят "Явор" АД на челно място сред водещите инвеститори в строителството.
Контакти
"Явор" АД
9020 Варна, бул. "Република" №117
e-mail: office@yavorad.com; office2@yavorad.com
тел.: +359 52 500 317
GSM: +359 877 63 20 20
www.yavorad.com


Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg