Facebook YouTube
Регистрация

СИНХРОН-С завърши проект за пожарна безопасност в Българска банка за развитие

Изградени са инсталации за автоматично пожарогасене с гасителен агент инертни газове, локална система за пожароизвестяване и сигнализация, аспирационна система за въздушни проби за ранна детекция на дим

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 18.05.2017, Автор: Градът.бг
[655 прочитания]

Фотограф: SYNCHRONE

СИНХРОН-С завърши проект за пожарна безопасност в новата административна сграда на Българска банка за развитие в центъра на София, съобщават от компанията. Проектът обхваща проектиране, доставка и монтаж на оборудване, пускане в експлоатация и техническа поддръжка на система за противопожарна защита в новото сървърно помещение на банката. В рамките на проекта бяха изградени инсталации за автоматично пожарогасене с гасителен агент инертни газове, локална система за пожароизвестяване и сигнализация, аспирационна система за въздушни проби за ранна детекция на дим.

Защитата от пожар на сървърни помещения е изключително важна за дейността на всяка организация. Комбинираното взаимодействието на трите типа инсталации в настоящия проект осигурява най-добрата стратегия за защита на сървърни помещения. Локализирането на пожара става на много ранен етап, така че на практика не съществува опасност от възпламеняване и разрастване. Евентуален пожар може да бъде предотвратен в рамките на секунди като през това време оборудването не спира да работи. Това осигурява непрекъснатост на работния процес, максимална надеждност и ефективност на противопожарната защита, информират от СИНХРОН-С.

 


Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg