Facebook YouTube
Регистрация

Пазарът на жилища и новите проекти ще бъдат обсъдени на професионален форум в София

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 11.05.2017, Автор: Градът.бг
[924 прочитания]

Фотограф: Мария Съботинова

Най-новите, големи и интересни жилищни проекти в София, Пловдив и Черноморието ще бъдат представени на предстоящата годишна конференция "Инвестиции и строителство на жилищни сгради". Най-важното събитие за жилищния пазар в България ще събере на едно място най-активните представители на пазара – водещи предприемачи, архитекти, както и високопоставени представители на общински институции.

Форумът е част от Building Innovation Forum Series 2017 и ще се проведе на 16 май, вторник, в Sofia Event Center. Организатор е "ГРАДЪТ Медиа Груп".

Жилищният сектор от недвижимите имоти се развива най-динамично в последните години, но се появяват и предизвикателства. Главният архитект на Столична община Здравко Здравков, представители на Столичен общински съвет, инвеститори и архитекти ще дискутират как да се подобри взаимодействието между градски власти и предприемачи. Идеята е да се постигне ефективна регулация с цел създаване на устойчива и привлекателна жилищна и градска среда.

На форума специално ще бъдат представени примери от развити страни как инвестиционните проекти се случват в условията на диалог между граждани, архитекти, инвеститори и институции.

Гостите на събитието ще научат какви са изискванията на модерния ползвател на жилищни имоти, ще има ли скоро баланс между търсенето и предлагането и какви са тенденциите в луксозния сегмент.

Водещи архитекти ще говорят за съвременните концепции при различните видове проекти – многофамилни сгради, жилищни комплекси, еднофамилни къщи. Ще бъдат представени и модерните сградни решения и технологии, отличаващи добрите жилищни продукти.

Конференцията започва на 16 май (вторник), от 9,00 ч.
Мястото е Sofia Event Center

За регистрация - тук
Вижте пълната програма - тукДобавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg