Facebook YouTube
Регистрация

Най-големия търговски център в Австралия - реновиран със скеле PERI UP Flex

Общата застроена площ на комплекса е 212 хил. кв. м

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 18.04.2017, Автор: Николай Тодоров
[732 прочитания]

Фотограф: PERI

Chadstone Shopping Centre в Мелбърн е най-големият търговски център на австралийския континент, открит още през 1960 г. Общата застроена площ на комплекса е 212 хил. кв. м, дневните посетители са 70 хиляди души.
Фотограф: PERI

След приключила наскоро реновация и разширение от 34 хил. кв. м търговският мол вече е покрит със съвременна стъклена конструкция.
Фотограф: PERI

Освен фиксираните срокове и функционирането на обекта без прекъсване най-голямото предизвикателство по време на строителните работи е било ограниченото използване на кранове. Това налага пълно прилагане на възможностите на модулното скеле PERI UP Flex, се казва в съобщение на компанията - световен лидер в системите за кофраж и скелета PERI.
Фотограф: PERI

Инженерите от компанията изготвят проектно решение за скелетата с височина до 20 метра и дължина на платформите до 85 метра като са използвани главно системни компоненти, започващи от 25 см. Целта е да се достигне до всеки ъгъл на стоманената конструкция и да се премостят големи по размер зони. PERI UP Flex впечатлява със своята адаптивност, лекота на отделните системни компоненти, комфорт на работа, а сигурността на работа и средствата за безопасност са без компромиси.
Фотограф: PERI

Компанията PERI е създадена през 1969 г. и досега основната производствена мощност е в централата във Вайсенхорн в Германия. През 2015 г. ръстът на оборота е 13%. В PERI са заети 7500 лица в 60 клона по цял свят, те са генерирали 1.3 млрд. евро за 2015 г., а 90% от продажбите са в чужбина - Европа, Азия, Америка и Близкия Изток.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg