Facebook YouTube
Регистрация

Главният изпълнителен директор на Siemens България Боряна Манолова е избрана за заместник - председател на УС на КРИБ

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 13.04.2017, Автор: Градът.бг
[522 прочитания]

Снимка: Сименс ЕООД

Главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова е с нова управленска функция в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). На проведено на 11 април т.г. заседание на Управителния съвет (УС) на организацията тя беше единодушно избрана за заместник-председател на УС заедно с още четирима членове на Конфедерацията - Димитър Димитров - Софарма Трейдинг АД, Иван Вутов - Геотрейдинг АД, Николай Вълканов - Минстрой Холдинг АД и Елина Друмева - Абритес ООД.

"Благодаря на всички, гласували за избора ми за заместник – председател на УС на КРИБ. За мен това е изключителна чест и знак за доверие, които ме мотивират да работя още по-активно в изпълнение на ценностите и проектите на организацията", коментира д-р инж. Манолова по повод новата си позиция.

До избора й за заместник – председател на Управителния съвет на организацията тя е член на УС.

"Членството в КРИБ е един от водещите приоритети за мен, тъй като в качеството й на организация, която е "гласът на българския бизнес", осигуряването на все по-добри условия за реализирането му е изключително важно за успеха на икономиката като цяло", уточнява г-жа Манолова.

Основната мисия на КРИБ е да бъде ефективна в подобряването на бизнес климата в страната, да работи за повишаването на конкурентоспособността на българската икономика, както и да бъде активен участник в социалния диалог.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 6 | ноември - декември 2017 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg