Facebook YouTube
Регистрация

АББ стартира платформа за водещи дигитални решения за промишлеността - ABB Ability™

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 20.03.2017, Автор: Advertoroal_ABB
[427 прочитания]

Снимка: ABB

С дадения търговски старт на над 180 продуктови решения и услуги, АББ отключва допълнителна стойност за клиентите си в Четвъртата индустриална революция. Комбинирайки задълбочения експертен опит на АББ в областта и най-новите дигитални технологии и иновации, ABB Ability създава мощни продуктови решения и услуги, които разрешават реални бизнес проблеми и създават значителни възможности.

ABB Ability помага на клиенти от комуналния сектор, промишлеността, транспорта и инфраструктурата да разработват нови процеси и да усъвършенстват съществуващите такива чрез осигуряване на специализирана информация и оптимизиране на планирането и контролите за операциите в реално време. Резултатите след това могат да бъдат подавани в системи за управление с цел подобряване на ключови показатели като време на непрекъсната експлоатация, скорост и обем произведена продукция.

Портфолиото продължава да надгражда новаторските технологии и над четири десетилетия лидерство на АББ в сферата на дигиталните решения за промишлеността. То ще засили възможността на клиентите да създават иновации и да се конкурират в развиващия се дигитално-промишлен пазар.

"Като лидер в иновациите за дигитализация в промишлеността, с инсталирана база от над 70 млн. свързани устройства и 70 000 системи за управление, АББ е уникално позиционирана да осигурява подкрепа за дигиталната трансформация на своите клиенти", сподели главният изпълнителен директор на АББ Улрих Шписхофер.
"С ABB Ability ние комбинираме цялото портфолио на АББ от дигитални решения и услуги. Създаваме допълнителна стойност за клиента като събираме на едно място експертния опит на АББ в областта, усъвършенстваната ни свързаност и най-новите дигитални технологии. С това нашите клиенти могат да постигнат безпрецедентни подобрения в оперативната си ефективност и производителност."

Дигиталното предлагане на АББ включва решения за управление на ефективността при секторите, ползващи най-голям обем активи; системи за управление за преработвателните промишлености; услуги за дистанционно наблюдение за роботи, двигатели и машини; както и решения за управление на сгради, зареждащи мрежи за електромобили и офшорни платформи. Някои от по-специализираните предложения са посветени на енергийното управление при центрове за данни и оптимизация на навигацията при морското корабоплаване, наред с много други.

Клиентите, използващи портфолиото от дигитални решения, които вече са част от ABB Ability, включват някои от водещите електроразпределителни дружества, производители и доставчици на услуги в света, сред които Shell Oil, CenterPoint Energy, Con Edison, BASF, Royal Caribbean, Cargill, Volvo, BMW и много други.

Следващото поколение дигитални решения и услуги на ABB Ability се разработват и изграждат на водещата облачна платформа Azure на "Майкрософт", на база на сключено стратегическо партньорство със софтуерната компания.

"Изграждането на нашите решения върху платформата Azure означава, че можем да се възползваме от всичките й възможности и да добавяме стойност с нашите специфични за областта предложения," сподели главният директор по дигиталните въпроси на АББ Гуидо Жоре. "На практика ние превръщаме десетилетията експертен опит на АББ в областта в софтуерни предложения, достъп до които нашите клиенти могат да получат чрез най-голямата и най-усъвършенствана дигитална платформа в света. От скрит шампион в дигиталната област ние се превръщаме в предпочитан партньор за клиентите, започващи своя път към дигитална трансформация. Сега вече заедно те могат да знаят повече, да правят повече и по-добре. Ние можем да им помогнем да оценяват, автоматизират, оптимизират и да си сътрудничат."

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

БРОЙ 1 | януари - февруари 2018 | в две тела
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg