Facebook YouTube
Регистрация

Стартира Българска строителна седмица в София

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 16.03.2016, Автор: Таня Тодорова
[1421 прочитания]

Фотограф: Георги Кожухаров

Българска строителна седмица (BBW) ще се проведе от 16 до 19 март 2016 г. в Интер Експо Център, София. Фирми от 98 страни ще представят своите продукти по време на 16-тото издание на международното специализирано изложение. Със собствени щандове се представят компании от Германия, Гърция, Полша, Франция и Турция.

Форумът ще се проведе паралелно с изложението за сигурност и смарт технологии SECURITY EXPO, което представя тази година повече технологии от сектора на телекомуникациите, IP мрежите, сигурността на личните данни, гарантирането на дигиталните разплащания. Сред акцентите ще бъдат и защитата на информацията при използване на мобилните устройства, възможностите на съвременните софтуерните приложения за управление на сигурността в дома, офиса, обществените сгради и инфраструктурата.

В рамките на съпътстващата програма ще се проведе и дискусия на Клуба на младите архитекти, съвместно със Съюза на архитектите в България и Университетът за строителство и геодезия в София.

BBW е форум, на който се дискутират актуални за строителния бранш въпроси и се демонстрират иновативни продукти, услуги и технологии. Изложението събира на едно място строителни предприемачи и изпълнители, архитекти и проектанти, търговци и дистрибутори на материали и техника, инвеститори и строителни експерти.
Входът за посещение на двете изложения ще бъде 3 лева през седмицата и безплатен в събота.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg