Facebook YouTube
Регистрация

Конкурсът за пасивна къща край София събира участници от три континента

  • Увеличаване на шрифта
  • Намаляване на шрифта
  • Принтиране
  • Препоръчване на приятел
от 30.01.2012, Автор: ГрадътБГ
[1565 прочитания]
Конкурсът за пасивна къща край София придоби огромна международна популярност и е на път да се превърне в международен форум за професионалистите и последователите на пасивните сгради и в място за споделяне на новости и идеи. Това съобщиха организаторите от Пасивна къща България, като обясниха, че тази популярност надминава очакванията.

До момента желание за участие в конкурса са  заявили архитекти и студенти от България, Европа, Америка, Канада и Азия, като всички участници приемат това предизвикателство с голям  ентусиазъм.

Организаторите изразяват благодарността си към българските медии, които прегърнаха идеята за популяризиране на пасивните сгради и отразяват конкурса, а също така подчертават задоволството си, че конкурсът намира отзвук и сред водещите чуждестранни архитектурни издания и интернет портали, които са изявили желание да публикуват проектите финалисти в конкурса.

Срокът за предаване на проектите на участниците е 16 март, 2012. След тази дата организаторите очакват още по-засилен интерес и посещаемост на сайта на конкурса, който ще се превърне в своеобразна електронна експозиция на проектите на всички участници от цял свят.

Добавяне на коментар

За да коментирате, моля влезте в профила си или се регистрирайте.


Прочетете и "Правила за писане на коментари".

Брой 4 | юли - август 2018
Корица на изданието
Ежеседмичен бюлетин с най-важното от Градът.bg