Продукти и технологии

Знакови хотелски проекти се изпълняват със системите на Alumil

Споделяне

Хотел JUNO

Новоизграждащият се хотел Juno на ъгъла на ул. "Иван Денкоглу" и ул. "Михаил Белчев", част от веригата Design Hotels, ще бъде новото уютно място за отдих и бизнес престой в столицата. Той е естествено продължение на емблeматичния дизайнерски хотел Sense.

Проектантският екип се състои от арх. Симеон Цонков, арх. Ангел Иванов и арх. Георги Кътов. Дизайнът е съобразен с най-актуалните тенденции, а обектът отговаря на високите съвременни изисквания на динамично развиващия се хотелски сегмент.

Хотел Juno ще бъде изпълнен с две от решенията на Alumil.

Хотел Juno ще бъде изпълнен с две от решенията на Alumil. Едната е отваряема система SUPREME S77 PHOS, а другата - плъзгаща система SUPREME S650 PHOS. Системите са от ново поколение и отговарят на най-високите изисквания. SUPREME S650 PHOS уникална плъзгаща система с вградена каса и минималистичен дизайн – видимата част само 25 мм в зоната на засрещащия профил и само 67 мм видим контур на рамката при прозореца.

 

1 / 1

Хотел Hilton

Един от емблематичните хотели в центъра на София е в етап на цялостна реконструкция. Трансформацията на хотела от световноизвестната международна верига ще се реализира с решения на Alumil. Реконструкцията ще включва пълно обновяване на общите площи, подмяна на интериорния дизайн и озеленяването около хотела. Архитектурното студио, което работи по проекта, е "Иво Петров Архитекти" - IPA, а алуминиевите системи ще бъдат SMARTIA S67 PHOS и SMARTIA M7.

Алуминиевата изолирана система на ALUMIL - SMARTIA S67 PHOS предлага модерен и минималистичен вариант за врати и прозорци. Тази версия на системата позволява на естествената слънчева светлина да навлезе максимално в помещенията поради това, че касата скрива крилото и видимата част е само 72 мм. Визията и функционалността превръщат SMARTIA S67 PHOS в любимо решение  на инвеститори и архитекти при хотелските обекти.

Системата за окачени фасади SMARTIA M7 притежава висока енергийна ефективност, която предлага устойчиви конструкции и отговаря на всички изисквания за стабилност и безопасност. Предимствата на системата са още повишеното ниво на сигурност, нивото на шумоизолация, широкото проникване на естествена светлина в помещението. Гарантирани са качествени характеристики по отношение на въздухопропускливостта и водоплътността.

Hotel Aquahouse

Aquahouse Hotel & SPA, разположен в Св. св. Константин и Елена, отваря врати лятото на 2022 г. Комплексът се намира на 50 м от плажа и е обграден от парк с борова гора. Неговата архитектура е вдъхновена от околната среда, която създава съвършен баланс и неповторим комфорт. Проектантското студио е STARH.

Алуминиевите системи на Alumil, използвани в обекта, са SMARTIA M7 и SMARTIA M11000. Тази система е топлоизолирана на панти с двуплоскостен механизъм, като може да удовлетвори и най-високите изисквания благодарение на голямо разнообразие от решения и дизайни.

Предимството при М11000 е доброто съотношение цена - качество. Системата притежава висока енергийна ефективност, силно ниво на шумоизолация и повишено ниво на сигурност. Благодарение на скритото крило с модерна визия и високо качество се постига максимално навлизане на естествената слънчева светлина.

Обратно нагоре ↑