Сгради

Жилищният комплекс „Панорама Парк“ на „Планекс“ ЕООД – съчетание от уют, качество и иновации

Споделяне

В средата на март 2021 г. Сграда 1 на новия жилищен комплекс на „Планекс“ ЕООД „Панорама Парк“ получи удостоверение за ползване, след като бяха приключени всички довършителни дейности по нея. Монтирана е 5-камерна PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло, поставена е фасадната топлоизолация с висок коефициент на енергоефективност, покрита с декоративна полимерна мазилка в топли земни тонове. След по-малко от година възможността за живот в спокойствие и сигурност сред парковата среда и красива гледка към залива е реалност.

"Панорама Парк" се реализира на площ 11 дка в кв. „Бриз“ - Варна. Местоположението е емблематично, в непосредствена близост както до бул. "Левски", така и до паркова зона. Морската градина е на 15-минутно разстояние пеш. За комфорта на живеещите е предвидено изграждането на обширен парк в комплекса, зона за релакс и детски площадки, оформени с богата декоративна растителност. Запазва се и съществуващата на терена висока дървесна растителност. В непосредствена близост се намират хипермаркет, спирки на градския транспорт, училища и детски градини.

Качественото строителство е гарантирано от „Планекс“ ЕООД, която е едновременно строител и инвеститор в проекта. По този начин е изградена цялостна процедура за контрол на качеството – от проектирането, през изпълнението до избор на най-подходящите строителни материали и технологии.

Апартаментите в комплекс „Панорама Парк“ са с една, две и три спални, с площи от 65 до 220 кв.м, които удовлетворяват всички предпочитания. Просторни и светли дневни с големи прозорци осигуряват прекрасна гледка и максимален приток на естествена светлина.

Клиентите в комплекса доверяват довършителните работи, дизайна на вътрешните пространства и обзавеждането на апартаментите си на специалистите на „Планекс“ ЕООД. Така те са сигурни, че ще получат мечтаното жилище, завършено по най-високия стандарт за качество и в договорените срокове.

Завършването на общите части е с модерен дизайн, настилка от полиран гранит, окачени тавани от гипсокартон, led осветление с датчици за секторна работа. За улесняване на бързото придвижване на живеещите във всеки вход са предвидени по два високоскоростни асансьора на испанския производител Оrona.

За да се подсигури високо ниво на сигурност и безопасност, в комплекс „Панорама парк“ ще се въведе иновативната за България система „Смарт портиер“. Тя осигурява автоматизиран 24-часов цялостен контрол на всички общи съоръжения в комплекса: контрол на достъпа, видеонаблюдение и проследяване работата на асансьори, автоматични врати, съоръженията по периметъра на комплекса и други. Предвидена е и постоянна връзка с оператор.

Като гаранция за качеството на комплекса обслужването и поддръжката на общите части и парковата зона ще се извършва от екип на „Планекс“ ЕООД. Компанията се е погрижила да оптимизира общите разходи чрез създадената система за събиране на дъждовните и подпочвени води, като те се филтрират и използват за поливни цели.

За живеещите в комплекса са осигурени велостоянки и паркоместа в обширен подземен паркинг на три нива, осигурена е и достъпна среда за хора с увреждания.

Обратно нагоре ↑