Сгради

Sports Center Garitage

Всичко за спорта и възстановяването

Sports Center Garitage е впечатляващ спортен център - част от мултифункционалния комплекс Garitage Park. Той разполага с огромен фитнес с оборудване на най-високо ниво, включително Crossfit зона, 25 метра плувен басейн с два по-малки - за деца и за рехабилитация, СПА център, зали за групови тренировки, 45 м вътрешна и външна писта за бягане, модерна зала за кросфит, център за физиотерапия и рехабилитация, просторни съблекални, протеинов бар и паркинг за посетители с над 200 паркоместа. Обектите са изпълнени с висококачествени материали - удароустойчиви настилки, акустични пана, ефективна вентилация, 6 метра светла височина, изцяло остъклена южна фасада и светлинни отвори, осигуряващи комфорт от голямо количество естествена светлина и свеж въздух.

Фитнес центърът

Фитнес центърът е обширен и на изключително професионално равнище. Разполага с кардиозона, снабдена с пътеки за бягане, кростренажори (StairMasters), гребни тренажори, велоергометри (Wattbike и Assault Air Bike). Има 45-метрова писта за бягане с три коридора, зона със свободни тежести и прецизно подбрани уреди, оборудване за фитнес, гимнастика, Weightlifting, Powerlifting и Strongmen от водещите производители Atlantis Strength и Rogue. Настилката е висококачествена удароустойчива KRAIBURG SPORTEC. Комфортът се засилва от акустични пана, ефективна вентилация, 6 метра светла височина, изцяло остъклена южна фасада и светлинни отвори, осигуряващи комфорт от голямо количество естествена светлина и свеж въздух.

Плувен комплекс

Плувният басейн е с полуолимпийски стандарт (25х12.5 м), 5 коридора, дълбочина от 1.55 м до 2 м и температура на водата 27-28 градуса. Водата във всички басейни се пречиства чрез солна електролиза. В центъра има също басейн за бебета с дълбочина 1.2 м и температура 28-30 градуса, басейн за водна рехабилитация и физиотерапия, леден басейн за възстановителни процедури, две парни бани, две финландски сауни и инфрачервена сауна, зона за отдих с естествена светлина и шезлонги.

Зали за групови тренировки

Трите зали за групови тренировки са подходящи за Spinning, Kangoo Jumps, Tabata, HIIT, Zumba, Pilates, Yoga, степ аеробика, каланетика, Body Ballet, танци и други. Те са с размери 120 - 130 кв.м, изпълнени са с естествен паркет и PVC настилки, акустични тавани, ефектно осветление и високо качество на озвучаване и климатизация.

CrossFit Vitosha

Върху площ 330 кв.м е разположена зоната на CrossFit Vitosha с възможност за провеждане на два класа едновременно. Тя е изпълнена с висококачествена удароустойчива настилка KRAIBURG SPORTEC, акустични пана, ефективна вентилация, 6 метра светла височина, изцяло остъклена южна фасада и светлинни отвори, осигуряващи комфорт от голямо количество естествена светлина и свеж въздух. Оборудването е от производители като Rogue, Concept2 Rower, Concept 2 Bike Erg, Concept 2 Ski Erg и Assault Fitness. Предвидени са възможности за провеждане на класове на открито, екипът е от сертифицирани CFL1 и CFL2 треньори.

Физиотерапия и рехабилитация

Центърът за физиотерапия и рехабилитация е върху площ 250 кв.м с отделни функционални зони и кабинети и възможности за физиотерапия, рехабилитация, мануална терапия, акупунктура, сухи игли, лечебна физкултура, кинезиотейпинг, ергон терапия, упражнения с електростимулация, ударновълнова терапия, текар терапия.

Допълнителни съоръжения

Просторните съблекални разполагат със 150 - 170 шкафчета и по 11 душа. Две допълнителни съблекални с по 30 шкафчета и 3 душа са разположени в близост до зона "Басейн и СПА" за по-голямо удобство, предимно за детски групи.

Приходите ще финансират волейболен клуб "Левски"

Печалбата от експлоатацията на спортния център ще подпомага издръжката и развитието на волейболен клуб "Левски", обяви Давид Давидов, управляващ партньор на Garitage Park и съпрезидент на ВК "Левски". Според президента на волейболния клуб Владимир Николов „Левски“ ще разполага и ще тренира на по-добра база от отбори като „Тренто“, „Пиаченца“, „Лубе“ и други в Европа и по света.

Спортна зала "Левски София" допълва Garitage Park

Спортна зала "Левски София" ще допълни комплекса. За Garitage Investment Management проектът "Левски" е дългосрочен ангажимент. Нашите проекти имат възможно най-широка обществена полезност - на спортната база на волейболен клуб "Левски" ще могат да се подготвят и професионални спортисти, и любители, коментира Атанас Гаров, основател и управляващ партньор на Garitage Investment Management и председател на Националната волейболна лига.

 

1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4

Обратно нагоре ↑