Градът

Sotheby's International Realty Bulgaria

През 1744 г. в сърцето на Лондон, на New Bond Street, се ражда изключителна аукционна къща, а заедно с нея и традиция, която предлага уникални, автентични познания. Тази традиция е крайъгълният камък, даващ достъп до най-ценните притежания в света, и сега е на повече от два века.

До 2019 г. аукционната къща Sotheby's e най-старата компания, която e листвана на Нюйоркската фондова борса (BID). Днес глобалната й мрежа обхваща 90 офиса в 40 страни и 9 различни търговски зали, включително Ню Йорк, Лондон, Хонконг и Париж.

През 1976 г. е основана компанията за недвижими имоти, създадена от същата страст, която аукционната къща Sotheby's предава на света. Нашата цел в Sotheby's Realty е да използваме познанията и опита си за местния пазар, за да създадем цялостен и персонализиран подход спрямо вашите нужди, който взема предвид всички маркетингови канали за успешно представяне и позициониране на вашите имоти: печатен, дигитален, връзки с обществеността, реклама и социални медии. Нашият бранд дава възможност не само да продаваме имотите на местно ниво, но също така да ги представим в глобалната ни платформа, за да достигнат до най-престижната клиентела в света. Вярваме, че това, което ни отличава, е съчетаването на нашия местен опит и глобална сила. Ние можем да предложим най-успешната маркетингова платформа за успешно обединяване на мечтания дом с впечатляващ начин на живот.  

1 / 2

2 / 2

След като се присъедини към глобалната компания Sotheby's International Realty през 2021 г., "Ирис Естейс" се ребрандира и чрез бранда навлиза в международния бизнес с различни структура и цели. Той ни дава възможност да предложим на нашите клиенти ноу-хау в маркетинга и позициониране на техните имоти, разработвано и усъвършенствано в продължение на много години от изявени имена в бранша. С помощта на бранда ние целим да допринесем за подобрението на пазара на недвижими имоти, използвайки световни практики и модели. В партньорство сме с компании като Porsche Design, St. Regis Residences, Bentley Residences и други, които предлагат завършени продукти на бъдещите си обитатели, което се очаква да е бъдещето и на нашия пазар. Стремим се и към регулация на сектор недвижими имоти, по модел на държави от Западна Европа и Северна Америка.

За местните инвеститори ще можем да отворим международните пазари и да привлечем купувачи от различни държави, а на българските граждани предлагаме възможността да закупят имот във всяка точка чрез отлично развита мрежа от офиси в света. 

1 / 2

2 / 2

Как обслужваме нашата изключителна клиентела:

- Предварителна среща за разбиране на нуждите от собственост на клиента

- Изготвяне на оферти от нашите изключителни агенти според специфичните изисквания с помощта на голямата мрежа от жилища и база данни на целия пазар на налични имоти; в България и в чужбина

- Обсъждане с клиентите предпочитанието им да посетят имотите лично или да разгледат нашия каталог с видеосерии.

В сърцето на София, на ул. "Московска" 29, където е  офисът на Bulgaria Sotheby's International Realty, е и "RE Club". Ресторант, посветен на поддържането на най-високите международни стандарти за гостоприемство и кулинарно превъзходство, с художествена арт галерия, фокусирана върху представени колекции, подбрани ръчно от нашите експертни куратори.

С гордост можем да заявим, че Sotheby's International Realty чрез изключително обслужване, гостоприемство, удобства и  въвеждане на иновативни технологии изгражда високо ниво  на благосъстояние и живот. Нашата визия е да бъдем лидер  в услугите за недвижими имоти не само в България, но и в  световен мащаб.

Sotheby's International Realty Bulgaria представя: „Ботаника Лозен Резидънс“ – живот сред природата

„Ботаника Лозен Резидънс“ е единствен по рода си проект в България, състоящ се изцяло от самостоятелни къщи с големи дворове, предлагащ здравословен, спокоен и сигурен активен начин на живот в извънградска среда.

Проектът е разположен на обща площ над 47 декара близо до село Лозен, сред уникално чисти природа, въздух и почва. Състои се от 54 самостоятелни къщи, разделени на 3 етапа.

В Етап 1 и Етап 2 ще има 16 къщи, в Етап 3 - 22 къщи. Къщите ще бъдат двуетажни и триетажни, с квадратура между 270 и 430 кв.м, със самостоятелен двор от 600 до 800 кв.м. Първият етаж на двуетажните къщи включва гараж за два автомобила, антре, баня за гости, склад, офис, дневна с трапезария и камина, кухненски бокс, излаз към двор и веранда. На втория етаж се намират четири спални, три бани, както и дрешник към едната спалня.

1 / 2

2 / 2

„Ботаника Лозен Резидънс“ предлага живот сред природата с удобен транспортен достъп до столицата – на 15 мин. от центъра с автомобил по две главни пътни шосета – бул. „Цариградско шосе“ и "Околовръстен път". В непосредствена близост се намират спирки за автобусни линии А5 и А7. В района има две детски градини в с. Лозен, две основни училища, частно училище "Американско-английска академия". Медицинската помощ е осигурена с ДКЦ със статут на болница в с. Лозен.

Обратно нагоре ↑