Продукти и технологии

Solid Doors Center представя световноизвестния италиански бранд интериорни врати GAROFOLI

Споделяне

Garofoli Group е създаден преди повече от 50 години. Той е символ на дизайн и предлага изключителни интериорни решения и комбинации. Разнообразието от колекции, материи, механизми и детайли отрежда челно място на Garofoli в световен мащаб.

Като говорим за интериор, стъклените врати на Garofoli Group са тези решения, които се характеризират със силно присъствие сред последните тенденции в дизайна. Колекцията е особено подходящ избор при изготвянето на проекти, които изискват специално внимание към детайлa – инкорпорирани златни или сребърни нишки в крилото, различни механизми на отваряне и плавно затваряне, както и богато разнообразие от обков, покрития и стъклени панели.

Освен стандартни еднокрили врати, компанията разработва двукрили и плъзгащи решения. Garofoli предоставя възможност за реализация на витрини и интериорни комбинации изцяло от стъкло и алуминий.

Колекцията стъклени врати на Garofoli впечатлява и с модели, които постигат ефектна тапетна визия. Минималистичните решения, част от които могат да бъдат разгледани на живо в Solid Doors Center са изключително предпочитани от интериорните дизайнери и архитекти.

Освен стъклени врати, компанията е известна със своите тапетни решения, колекции от масивно дърво и естествен фурнир, както и координация – ламперия, паркет, первази.

Брандът Garofoli  е представен ексклузивно в Solid Doors Center.

Повече можете да намерите на www.soliddoorscenter.com

Пълният текст - в брой 2 на сп. ГРАДЪТ